Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ziua Copilului in Bucuresti. Ce puteti face pe 1 Iunie in Capitala

Adevărul Adevărul,
Ziua Copilului in Bucuresti. Ce puteti face pe 1 Iunie in Capitala

Luni, de Ziua Copilului, Bucurestiul s-a transformat intr-un taram de basm, iar parcurile au fost luate cu asalt de mii de oameni. Si cei mai in varsta au ales parcurile din Capitala si s-au relaxat la iarba verde, in jurul gratarelor. Adevarul va prezinta cum petrec bucurestenii Ziua Copilului, dar si programul avenimentelor dedicate celor mici. continuă pe Adevărul

Gradina Zoologica din Bucuresti, vizitata gratuit de Ziua Copilului

Gradina Zoologica din Bucuresti poate fi vizitata gratuit in 1 Iunie, intre orele 9. 00 si 19. 00, copiii putand sa vada animalele de la zoo, dar si sa mearga la atelierele de lucru pregatite special de Ziua Copilului.

Mesaje comice de Ziua Copilului. Ce urari sau felicitari poti sa trimiti pe 1 iunie

Ziua Copilului, marcata in fiecare an pe 1 iunie, este un prilej de bucurie atat pentru copii, cat si pentru adulti. Nu uitati sa trimiteti mesaje, urari si felicitari prietenilor si colegilor pentru a le aduce bucurie in aceasta zi speciala. Iata o colectie de mesaje, sms, urari si felicitari special dedicate copiilor si zilei de 1 Iunie: .

Ce tari sarbatoresc Ziua Copilului

Ziua Copilului este celebrata in zile diferite la nivel mondial. Doar Romania, China, Polonia, Bulgaria si Republica Moldova sarbatoresc, in data de 1 iunie, Ziua Copilului.

Ce pregatesc institutiile statului pentru Ziua Copilului

Legea privind dublarea alocatiei pentru copii la 84 de lei si marirea alocatiei pentru copiii cu handicap la 200 de lei urmeaza sa fie promulgata de presedintele Klaus Iohannis pe 1 iunie, chiar de ziua copilului, cand seful statului ii va primi, la Palatul Cotroceni, pe reprezentantii organizatiei Salvati Copiii. in aceeasi zi, Camera Deputatilor isi deschide portile pentru copiii care doresc sa viziteze Palatul Parlamentului.

Ziua Copilului, sarbatorita la Ministerul de Interne

De 1 Iunie, Ministerul de Interne organizeaza Ziua Portilor Deschise, prilej cu care copiii vor putea urmari exercitii demonstrative ale jandarmilor, vor invata tehnici de prim ajutor, dar si despre profesia de criminalist si robotul pirotehnic.

Mai multi liberali, printre care un deputat, au fost dati afara dintr-o scoala dupa ce s-au dus sa imparta cadouri de Ziua Copilului

Mai multi lideri ai PNL Botosani, printre care deputatul Cristian Roman si o serie de membre ale organizatiei de femei a partidului, au fost dati afara dintr-o scoala din Botosani, unde au mers sa imparta cadouri de Ziua Copilului.

Ziua Copilului, sarbatorita de patru milioane de copii

Aproape patru milioane de copii sarbatoresc, luni, Ziua Copilului.

Constanta. Cadouri de Ziua Copilului: de la tablete la actiuni de voluntariat

Ziua Copilului a fost marcata in Constanta de politicieni, primari, dar si de reprezentanti ai societatii civile. Cea mai mare surpriza a venit din comuna Pestera, unde primaria a oferit tuturor copiilor, dar si profesorilor, cate o tableta. in total, peste 500 de bucati. Gestul vine dupa ce anul trecut copiii au primit cate o bicicleta.

Fetita de 8 ani care de Ziua Copilului isi doreste sa fie sanatoasa: Sa nu mai planga mami

Daria Hutanu 8 ani), din localitatea vasluiana Zorleni, are o boala grava, chiar daca aparent e la fel ca oricare alt copil. Cel mai frumos si mai dorit cadou de Ziua Copilului este sa se faca bine.

Ziua Copilului, in intersectie: Liberalii dati afara dintr-o scoala din Botosani unde imparteau cadouri (VIDEO)

Meciurile politice dintre institutiile de invatamant nu se opresc nici cand vine vorba de copii. Mai multi liberali care au mers la o scoala din Botosani pentru a imparti cadouri de Ziua Copilului au fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )