Libnet.ro
UNICEF

01:06

Gradina Zoologica din Bucuresti, vizitata gratuit de Ziua Copilului

România Liberă România Liberă,
Gradina Zoologica din Bucuresti, vizitata gratuit de Ziua Copilului

Gradina Zoologica din Bucuresti poate fi vizitata gratuit in 1 Iunie, intre orele 9. 00 si 19. 00, copiii putand sa vada animalele de la zoo, dar si sa mearga la atelierele de lucru pregatite special de Ziua Copilului. continuă pe România Liberă

De Ziua Copilului, Gradina Zoologica Bucuresti poate fi vizitata gratuit

Luni, pe 1 iunie, Gradina Zoologica Bucuresti isi deschide gratuit portile pentru micutii care vor sa vada animalele de aici.

Gradina Zoologica din Calarasi, una dintre cele mai frumoase din tara, poate fi vizitata gratuit de 1 iunie

Una dintre cele mai frumose Gradini Zoologice din Romania isi deschide larg portile, luni, 1 iunie, de Ziua Copilului. Amatorii de plimbari de in aer liber pot face gratuit turul Gradinii, asa cum se obisnuieste in fiecare an, spre bucuria prichindeilor.

Ce pregatesc institutiile statului pentru Ziua Copilului

Legea privind dublarea alocatiei pentru copii la 84 de lei si marirea alocatiei pentru copiii cu handicap la 200 de lei urmeaza sa fie promulgata de presedintele Klaus Iohannis pe 1 iunie, chiar de ziua copilului, cand seful statului ii va primi, la Palatul Cotroceni, pe reprezentantii organizatiei Salvati Copiii. in aceeasi zi, Camera Deputatilor isi deschide portile pentru copiii care doresc sa viziteze Palatul Parlamentului.

Ziua Copilului sarbatorita in avans la bordul celui mai mare avion din flota TAROM (VIDEO)

Mai multi copii au sarbatorit Ziua Copilului in avans, chiar la bordul celui mai mare avion din flota TAROM, informeaza B1 TV. Un pilot experimentat le-a prezentat micutilor aeronava cu care, de obicei, pleaca in.

Parcurile din Bucuresti se transforma in peisaje de poveste. Vezi unde poti sa mergi cu copilul de 1 iunie

De 1 iunie, Capitala se transforma intr-un taram de poveste. In cele mai mari parcuri din Bucuresti vor avea loc concerte, ateliere de creatie, targuri de dulciuri si jucarii, iar cei mici se vor vor putea intalni cu personajele din desenele animate si basmele preferate. Vezi unde poti petrece ziua de 1 iunie impreuna cu copilul.

Studentii de la Universitatea din Bucuresti au inventat softul care te ajuta sa comunici si in caz de cutremur

Studentii si masteranzii Facultatii de Matematica si Informatica Universitatea din Bucuresti) au dezvoltat 10 aplicatii prin care pot automatiza procesele administrative ale facultatii, dar si unele utile in viata de zi cu zi, in cadrul Demo Day, un.

Ion Dichiseanu, Alexandru Arsinel si Sergiu Nicolaescu au primit cate o stea pe Aleea Celebritatilor din Bucuresti pentru intreaga activitate

Actorii Alexandru Arsinel si Ion Dichiseanu au primit, sambata, cate o stea pe Aleea Celebritatilor din Bucuresti, iar regizorul Sergiu Nicolaescu a fost recompensat, in memoriam, pentru intreaga sa.

Accident cu 4 masini la iesirea din Bucuresti. Trafic ingreunat pe DN1

Un grav accident a avut loc la iesirea din Bucuresti spre Ploiesti, pe DN1. Patru masini au fost implicate. Circulatia se desfasoara cu dificultate in zona complexului comercial Baneasa. Ambele benzi de langa.

FOTOGALERIE Dureri fantoma, joi seara, la Teatrul de Arta din Bucuresti

Dureri fantoma, cea mai noua premiera a Teatrului de Arta din Bucuresti, are o noua reprezentatie joi, 28 mai, la ora 20:15. Actiunea spectacolului Dureri Fantoma se petrece la periferia unui oras, intr-un depou de tramvaie in care planeaza constant promiscuitatea si lipsa sensibilitatii umane. In aceasta atmosfera se consuma drama unei femei bantuita de propriul trecut. Un depou, doi paznici tineri si sufletul Olgai in rememorarea obsesiva a unei povesti pe care nu vrea sa o piarda.

Cum va fi marcata Ziua Copilului in Capitala

Ziua Internationala a Copilului va fi marcata in Capitala prin spectacole, show-uri de magie si de teatru, dar si plimbari cu ponei, in carusel si trenulet, desene pe asfalt, ateliere de creatie, activitati cu animatori si multe alte surprize pentru cei mici.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )