Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ziua Copilului, sarbatorita la Ministerul de Interne

Adevărul Adevărul,
Ziua Copilului, sarbatorita la Ministerul de Interne

De 1 Iunie, Ministerul de Interne organizeaza Ziua Portilor Deschise, prilej cu care copiii vor putea urmari exercitii demonstrative ale jandarmilor, vor invata tehnici de prim ajutor, dar si despre profesia de criminalist si robotul pirotehnic. continuă pe Adevărul

Ziua Copilului sarbatorita in avans la bordul celui mai mare avion din flota TAROM (VIDEO)

Mai multi copii au sarbatorit Ziua Copilului in avans, chiar la bordul celui mai mare avion din flota TAROM, informeaza B1 TV. Un pilot experimentat le-a prezentat micutilor aeronava cu care, de obicei, pleaca in.

Ce pregatesc institutiile statului pentru Ziua Copilului

Legea privind dublarea alocatiei pentru copii la 84 de lei si marirea alocatiei pentru copiii cu handicap la 200 de lei urmeaza sa fie promulgata de presedintele Klaus Iohannis pe 1 iunie, chiar de ziua copilului, cand seful statului ii va primi, la Palatul Cotroceni, pe reprezentantii organizatiei Salvati Copiii. in aceeasi zi, Camera Deputatilor isi deschide portile pentru copiii care doresc sa viziteze Palatul Parlamentului.

Gradina Zoologica din Bucuresti, vizitata gratuit de Ziua Copilului

Gradina Zoologica din Bucuresti poate fi vizitata gratuit in 1 Iunie, intre orele 9. 00 si 19. 00, copiii putand sa vada animalele de la zoo, dar si sa mearga la atelierele de lucru pregatite special de Ziua Copilului.

Eveniment pe 1 iunie la Muzeul Satului: De Ziua Copilului, Joaca-te ca altadata

Luni 1 iunie, de Ziua Internationala a Copilului, intre orele 11:00 si 13:30, bunicii, parintii si copiii sunt asteptati la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, pe pajistea verde de langa Biserica Rapciuni, pentru jocuri ale copilariei de ieri: Sotronul, Tara, tara vrem ostasi, Ratele si vanatorii, Elasticul, Coarda sau Alunelul si sa participe la ateliere de creatie, concursuri, tombola.

Ziua Copilului. 7 idei care vor transforma 1 iunie intr-una din cele mai frumoase amintiri ale copilariei

1 iunie bate la usa si parintii se grabesc sa cumpere cele mai frumoase jucarii pentru pitici, considerand ca astfel ii vor face fericiti. Asa cum parintii au avut prilejul sa observe de nenumarate ori, copiii isi pierd rapid interesul fata de astfel de cadouri. Prin urmare, dincolo de clasica jucarie, iata cum puteti sa le oferiti momente care se vor transforma in cele mai frumoase amintiri din copilarie.

Ziua Copilului sarbatoreste tot mai putini romani. Anul trecut s-au nascut de doua ori mai putini copii decat in 1990

Ziua Internationala a Copilului se sarbatoreste pe data de 1 iunie inca din anul 1954, in urma unei recomandari a Adunarii Generale a ONU. in Romania insa, tot mai putini copii sunt sarbatoriti cu ocazia acestei zilei, dupa ce in ultimii 25 de ani natalitatea a scazut la jumatate.

Dependenti de Adrenalina: Ziua Copilului, sarbatoare la aerodrom! Aeroclubul Romaniei invita copiii la Clinceni Airshow

Aeroclubul Romaniei organizeaza sambata, 30 Mai, Clinceni Airshow, un eveniment aviatic dedicat copiilor, pe care ii asteapta sa celebreze la aerodrom, in avans, ziua de 1 Iunie. Cei mici, dar si parintii fascinati de zbor, se vor putea bucura de evolutiile pilotilor invitati sa performeze printre nori si de acrobatiile spectaculoase, efectuate cu aeronave romanesti dintre cele mai cunoscute.

De Ziua Copilului, Gradina Zoologica Bucuresti poate fi vizitata gratuit

Luni, pe 1 iunie, Gradina Zoologica Bucuresti isi deschide gratuit portile pentru micutii care vor sa vada animalele de aici.

Cum va fi marcata Ziua Copilului in Capitala

Ziua Internationala a Copilului va fi marcata in Capitala prin spectacole, show-uri de magie si de teatru, dar si plimbari cu ponei, in carusel si trenulet, desene pe asfalt, ateliere de creatie, activitati cu animatori si multe alte surprize pentru cei mici.

Spectacole si personaje de poveste de Ziua Copilului. in ce parcuri din Capitala se vor putea distra cei mici

De ziua lor, copiii vor avea parte de spectacole si se vor intalni cu personaje de poveste. Sambata si duminica vor fi pregatite in parcurile Herastrau si Cismigiu concursuri, spectacole si ateliere de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )