Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ziua de 9 mai, tripla semnificatie: Ziua Europei, Ziua Independentei de Stat a Romaniei si victoria coalitiei antifasciste din 1945 (VIDEO)

B1 B1,
Ziua de 9 mai, tripla semnificatie: Ziua Europei, Ziua Independentei de Stat a Romaniei si victoria coalitiei antifasciste din 1945 (VIDEO)

Ziua de 9 mai are o tripla semnificatie pentru romani. Pe langa Ziua Europei, celebram Ziua Independentei de Stat a Romaniei si victoria coalitiei antifasciste din 1945. in 1877 Adunarea Deputatilor a. continuă pe B1

Proclamarea Independentei de Stat a Romaniei, tema principala a unui concurs organizat la Curtea Domneasca

Consiliul Judetean Dambovita si Complexul National Muzeal Curtea Domneasca Targoviste organizeaza joi, 9 mai 2019, ora 11. 30, concursul tematic Independenta nazuinta seculara a natiunii romane ce va avea loc la Muzeul Tiparului si al Cartii Vechi Romanesti sala de conferinte, str. Calea Domneasca, nr.

VIDEO Cum au sarbatorit buzoienii 9 Mai, zi cu tripla semnificatie pentru romani

Cadre militare active, in rezerva si in retragere, veterani de razboi si reprezentanti ai autoritatilor publice locale buzoiene, au participat astazi, 9 mai, la ceremonia militara si religioasa organizata ]n Cimitirul Eroilor din Buzau, cu prilejul sarbatoririi Zilei Independentei de Stat a Romaniei, Zilei Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, dar si a Zilei Europei.

Ceremonii militare si religioase la 9 mai, zi cu tripla semnificatie

Joi, 9 mai, vor avea loc o serie de ceremonii militare si religioase care se vor desfasura la monumentele reprezentative din garnizoanele Fortelor Navale.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )