Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Cum au sarbatorit buzoienii 9 Mai, zi cu tripla semnificatie pentru romani

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum au sarbatorit buzoienii 9 Mai, zi cu tripla semnificatie pentru romani

Cadre militare active, in rezerva si in retragere, veterani de razboi si reprezentanti ai autoritatilor publice locale buzoiene, au participat astazi, 9 mai, la ceremonia militara si religioasa organizata ]n Cimitirul Eroilor din Buzau, cu prilejul sarbatoririi Zilei Independentei de Stat a Romaniei, Zilei Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, dar si a Zilei Europei. continuă pe Adevărul

Ziua de 9 mai, tripla semnificatie: Ziua Europei, Ziua Independentei de Stat a Romaniei si victoria coalitiei antifasciste din 1945 (VIDEO)

Ziua de 9 mai are o tripla semnificatie pentru romani. Pe langa Ziua Europei, celebram Ziua Independentei de Stat a Romaniei si victoria coalitiei antifasciste din 1945. in 1877 Adunarea Deputatilor a.

Ceremonii militare si religioase la 9 mai, zi cu tripla semnificatie

Joi, 9 mai, vor avea loc o serie de ceremonii militare si religioase care se vor desfasura la monumentele reprezentative din garnizoanele Fortelor Navale.

HOROSCOP 10 MAI. Vesti extraordinare pentru o zodie! O mare bucurie e la orizont!

Horoscop 10 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Berbec. E veselie multa in jurul tau si nu vrei sa te gandesti la nimic trist astazi. Prietenii sunt pe primul loc, incat ai.

HOROSCOP 9 MAI. Vesti excelente pentru trei dintre zodii. Cine se alege cu banii, cine se afirma la job

Horoscop 9 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop9 mai Berbec in acesta perioada acordati o importanta foarte mare relatiei cu prietenii apropiati. Este foarte posibil sa disc.

Telefonul chinezesc care promite cel mai tare artificiu pentru pozele tale

Oppo e una dintre companiile care s-au laudat cu zoom optic mare pe un telefon. Mai nou, face minuni si cu un zoom digital iesit din comun. Oppo Reno e telefonul care concureaza direct cu Huawei.

LUDOVIC ORBAN: PNL isi va lansa, pe 13 mai, programul politic pentru alegeri

PNL isi va lansa pe 13 mai, in cadrul unui eveniment care va avea loc la Bucuresti, programul politic pentru alegerile europarlamentare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )