Libnet.ro
UNICEF

05:15

ZIUA MARINEI: Spectacolul a inceput pe faleza din Constanta. Mii de constanteni si turisti sunt asteptati sa ia parte la festivitati

Antena3 Antena3,
ZIUA MARINEI: Spectacolul a inceput pe faleza din Constanta. Mii de constanteni si turisti sunt asteptati sa ia parte la festivitati

Festivitatile de Ziua Marinei au inceput, astazi, pe platoul din fata Comandamentului Flotei Navale, unde sunt asteptati sa asiste mii de persoane, constanteni si turisti. Festivitatile vor cuprinde un. continuă pe Antena3

ZIUA MARINEI: Zeul Neptun si nimfele sale, prezenti la festivitatile de Ziua Marinei

Zeul Neptun, insotit de nimfele sale, a sosit la malul marii pentru a le ura vant bun din pupa navelor, cu prilejul festivitatilor de Ziua Marinei. Festivitatile de Ziua Marinei au inceput, astazi, pe platoul.

FOTO Spectacolul national de Ziua Marinei. Programul festivitatilor de joi, 15 august

La faleza din fata Comandamentului Marinei debuteaza miercuri, la ora 10, festivitatile care atrag atentia intregii tari. Activitati similare au loc la Mangalia, Tulcea, Braila, Galati, Bucuresti.

FOTO Au inceput manifestarile de Ziua Marinei: in jurul pranzului, zeul Neptun va putea fi vazut in portul Tulcea

In aceasta dimineata, inca de la ora 9. 00, militarii tulceni au ajuns pe faleza din municipiu, acolo unde asteptau sa inceapa traditionalele manifestari organizate de Garnizoana Tulcea cu ocazia Zilei Marinei Sf. Maria, 15 august).

Ponta: De Ziua Marinei, transmit felicitari tuturor marinarilor pe care inca nu i-a vandut Basescu

Premierul Victor Ponta i-a felicitat de Ziua Marinei pe toti marinarii pe care Basescu inca nu i-a vandut. Urarea a venit la inceputul sedintei de guvern de astazi. E ziua Marinei Militare si vreau sa.

FOTO Ziua Marinei inchinata aniversarii a 100 de ani de la terminarea Podului Episcopal, numit si nereusitul Pod Carol in miniatura

Pentru al patrulea an consecutiv, pe la terasa DArc pe mal din Timisoara se sarbatoreste Ziua Marinei. Bega este primul canal navigabil din Romania, construit intre anii 1728 si 1760.

Manifestari anoste de Ziua Marinei in Portul Turnu Severin. Ploaia a dat peste cap planurile organizatorilor

Ploaia a dat peste cap manifestarile programate sa aiba loc de Ziua Marinei in Portul Drobeta-Turnu-Severin. Reprezentantii autoritatii locale si-au scurtat discursurile, iar depunerea de coroane s-a facut in ritm alert.

Ziua Marinei moment aniversar si pentru marinarii Politiei de Frontiera Mehedinti

Cu o traditie centenara, Ziua Marinei Romane sarbatorita in fiecare an la 15 august, este o manifestare de cuget nu numai pentru marinari, dar si pentru intregul popor roman a carui vocatie de navigatori dainuie de peste doua milenii.

Basescu, marele absent de la Ziua Marinei. Presedintele nu a mai mers la festivitate de cand a fost huiduit, in 2010

Presedintele Traian Basescu nu a mai mers la Ziua Marinei de cand a fost huiduit la acest eveniment. in 2010, seful statului a fost huiduit si fluierat cand s-a ridicat de la tribuna oficiala pentru a-si.

EXCLUSIV De Ziua Marinei, va aratam ce spun statisticile despre apele in care se scalda afacerile marinarilor

La 15 august, in fiecare an, oamenii apelor sarbatoresc Ziua Marinei, ocazie cu care Adevarul va prezinta cum merg afacerile din acest domeniu. in cele 562 de companii cu profil de transporturi pe apa Cod CAEN 50) lucreaza aproximativ 39. 000 de salariati care castiga putin mai mult decat salariul mediu net pe economie, adica 1. 861 de lei lunar, reiese din statisticile oficiale.

Ponta, de Ziua Marinei: Felicitari marinarilor pe care Basescu inca nu i-a vandut.

Premierul Victor Ponta a tinut sa transmita, miercuri, un mesaj de felicitare tuturor marinarilor pe care inca nu i-a vandut presedintele Basescu, urarea fiind ocazionata de faptul ca pe 15 august se sarbatoreste Ziua Marinei, informeaza Mediafax. La inceputul sedintei saptamanale a Guvernului, primul-ministru a amintit ca pe 15 august este nu numai o sabatoare religioasa, ci si o sarbatoare a marinarilor. In acest context, premierul Ponta si ministrul Internelor, Radu Stroe, au avut un .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )