Libnet.ro
UNICEF

01:05

De Ziua Nationala a Romaniei, montaniarzii de la Asociatia de Turism Chindia vor arbora tricolorul pe varful Olympus din Cipru

Adevărul Adevărul,
De Ziua Nationala a Romaniei, montaniarzii de la Asociatia de Turism Chindia vor arbora tricolorul pe varful Olympus din Cipru

Membrii Asociatiei de Turism Chindia, initiatorii TOP 28, vor cuceri, de Ziua Nationala a Romaniei, varful Olympus din Cipru. De asemenea, steagul Municipiului Targoviste va fi si el arborat. continuă pe Adevărul

Programul manifestarilor care se organizeaza la Piatra Neamt de Ziua Nationala a Romaniei

De Ziua Nationala a Romaniei, la Piatra Neamt vor avea loc mai multe evenimente. Pe langa parada militara traditionala, pietrenii si oaspetii din orasele infratite vor asista si la un concert de muzica populara in Piata Stefan cel Mare.

Desfasurare impresionanta de forte, de Ziua Nationala a Romaniei, in Valcea

Aproape 900 de politisti vor actiona in Valcea pentru asigurarea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica la manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei.

Cele mai bune oferte eMAG pentru Ziua nationala a Romaniei

Black Friday de la americani mai e replicat in putine magazine din Romania, dar din fericire exista reduceri si oferte pentru Ziua nationala a Romaniei. Acestea sunt cele mai bune de la eMAG.

Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc, de Ziua Nationala a Romaniei

Pe 1 decembrie, in parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, iubitorii de alergare din Romania vor sarbatori Ziua Marii Uniri, la cea de-a cincea editie a Maratonului Reintregirii Neamului Romanesc. Fiecare concurent va alerga cu un stegulet tricolor, iar startul va fi dat dupa intonarea imnului national. Vor fi disponibile trei probe: maraton 42km), semimaraton 21km) si cros 10km), anunta organizatorii.

Politia instituie restrictii de circulatie pe strazile Buzaului, de Ziua Nationala a Romaniei

Autoritatile buzoiene anunta restrictii de circulatie rutiera in oras, in ziua de 1 decembrie, cu ocazia manifestarilor organizate cu prilejul Zilei Nationale. Pentru prevenirea oricaror incidente in trafic, politistii ii sfatuiesc pe conducatorii auto sa circule cu prudenta si sa respecte indicatiile politistilor rutieri.

Idei pentru o minivacanta de 1 decembrie reusita. Parada de Ziua Nationala si multe bucate la targurile de Craciun din tara. Proteste in Piata Universitatii la o luna dupa Colectiv

Minivacanta de 1 decembrie se anunta una cu multe evenimente pentru bucuresteni si nu numai. Romanii se vor bucura de patru zile de weekend in care, chiar daca se anunta ploi, ninsori si polei, pot fie sa se relaxeze, fie sa dea un tur prin oras sau provincie, mai ales ca targurile de Craciun incep sa-si deschida portile in marile orase ale tarii. Parada de Ziua Nationala va fi una spectaculoasa ca in fiecare an. In Bucuresti, 2. 600 de militari romani vor participa la parada din Piata Constitutiei, chiar in fata Parlamentului Romaniei, iar daca vremea va fi buna vor fi prezente si elicopterele si avioanele Armatei. La o luna de la Colectiv, tinerii promit sa iasa din nou in strada, pe 1 decembrie, pentru victimele incendiului din clubul bucurestean. Hotnews prezinta in continuare mai multe idei pentru un weekend prelungit reusit.

Cu ce noutati vine parada de Ziua Nationala in acest an

Pentru al doilea an consecutiv, parada militara de Ziua Nationala a Romaniei va fi organizata in Piata Constitutiei din Capitala si nu la Arcul de Triumf. Asta din cauza lucrarilor de consolidare si restaurare a monumentului. Prin urmare, cei peste 2. 600 de militari cu 360 de mijloace tehnice, din diversele structuri de aparare ale tarii, vor defila in fata Palatului Parlamentului.

Ziua Nationala: Trafic restrictionat in Capitala

Circulatia rutiera pe artere de circulatie care duc catre Piata Constitutiei pentru va fi restrictionata, duminica, in Capitala pentru repetitia generala cu toate fortele si mijloacele tehnice care vor participa la parada organizata pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, potrivit MAI.

Reduceri eMAG de Ziua Nationala: oferte de care sa profiti dupa Black Friday

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, eMAG ofera o serie de reduceri la dispozitive de toate felurile. Nu a trecut nicio saptamana de cand Black Friday a avut loc la eMAG, iar magazinul deja organizeaza o noua campanie de reduceri la dispozitive electronice. De data aceasta, ocazia este chiar Ziua Nationala a Romaniei, iar cele [] Reduceri eMAG de Ziua Nationala: oferte de care sa profiti dupa Black Friday Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

De Ziua Nationala, Palatul Victoria poate fi vizitat. Premierul Ciolos va intampina OASPETII

Palatul Victoria isi va deschide portile pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )