Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ziua privilegiilor: pensii speciale pentru parlamentari

România Liberă România Liberă,
Ziua privilegiilor: pensii speciale pentru parlamentari

Senatorii si deputatii vor beneficia de pensii speciale, pe care le vor cumula cu pensiile obisnuite. continuă pe România Liberă

Legea pensiilor speciale pentru parlamentari, introdusa pe agenda plenului de maine

Conducerea Parlamentului a aprobat, azi, solicitarea liderului grupului PSD din Camerei Deputatilor Marian Neacsu privind introducerea legii pensiilor speciale pentru parlamentari pe ordinea de zi a plenului de maine, a declarat vicepresedintele Camerei, liberalul Ludovic Orban, citat de surse din presa.

Luna cadourilor continua: Pensii speciale si pentru alesii locali - proiectul de lege a primit raport favorabil, urmeaza votul decisiv in plen

Proiectul de lege privind acordarea de pensii speciale alesilor locali - primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene care au ocupat o astfel de functie cel putin doi ani - a primit un raport favorabil in sedinta comuna a comisiilor juridica si de administratie din Senat si merge deci cu propunere de admitere in plenul Senatului, camera decizionala. Raportul favorabil vine in aceeasi zi in care parlamentarii si-au votat pensii speciale in plenul comun.

AID: Voturile privind pensiile speciale pentru parlamentari - un gest de sfidare a electoratului

Senat: Pensiile speciale pentru alesii locali - raport favorabil in Comisia juridica

Comisia juridica a Senatului a intocmit marti un raport favorabil in cazul propunerii legislative pentru modificarea Statutului alesilor locali, care prevede ca primarii, viceprimarii, presedintii si .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )