Libnet.ro
UNICEF

21:31

Ziua surprizelor la Indian Wells. Simona Halep scapa de cateva nume grele

Online Sport Online Sport,
Ziua surprizelor la Indian Wells. Simona Halep scapa de cateva nume grele

Duminica a fost ziua surprizelor in turneul feminin de la Indian Wells, mai multe favorite parasind competitia in turul al 3-lea. Simona Halep stie cu cine va juca in optimi dupa ce a invins-o pe Varvara Lepchenko. continuă pe Online Sport

Indian Wells: Simona Halep colaboreaza la turneul californian cu Darren Cahill, fost antrenor al lui Lleyton Hewitt si Andre Agassi

Calificata in optimile de la Indian Wells, Simona Halep colaboreaza la turneul californian si cu Darren Cahill, fost antrenor al lui Lleyton Hewitt si Andre Agassi.

Indian Wells: Simona Halep vs Varvara Lepchenko, ultimul meci al zilei pe terenul unu (dupa ora 05:30)

Simona Halep va incheia ziua de tenis de la Indian Wells, sportiva din Romania urmand sa o intalneasca pe Varvara Lepchenko SUA - 31 WTA) in ultimul meci de pe terenul unu. Simona va intra in arena dupa meciurile lui Roger Federer si Rafael Nadal.

Indian Wells: Simona Halep, antrenata de Darren Cahill, cel care i-a pregatit in trecut pe Leyton Hewitt si Andre Agassi

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, colaboreaza la editia din acest an a turneului de la Indian Wells cu antrenorul australian Darren Cahill, care i-a pregatit in trecut pe fostii lideri ATP Lleyton Hewitt si Andre Agassi.

Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko (6-1, 3-6, 6-1)

Simona Halep cap de serie numarul 3) s-a calificat luni dimineata in optimile turneului de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko locul 31 in clasamentul WTA) in trei seturi 6-1, 3-6, 6-1), potrivit rezultatelor afisate de Reuters.

Simona Halep ajunge in optimi la Indian Wells si ramane pe locul 3 WTA

Luni dimineta, la la Indian Wells, Simona Halep a invins-o pe reprezentanta gazdelor Varvara Lepchenko si a avut nevoie de trei seturi pentru a obtine calificarea in faza optimilor de finala. Accesul in aceasta faza a competitiei ii asigura Simonei Halep locul 3 WTA, in fata Petrei Kvitova.

Simona Halep isi cunoaste urmatoarea adversara de la Indian Wells

Calificata in turul 3 la Indian Wells, Simona Halep stie cu cine va juca pentru nu loc in optimile de finala.

LIVE Simona Halep joaca acum la Indian Wells

Simona Halep a aflat vineri dimineata ora primului sau meci pe care il va disputa chiar in aceasta searala Indian Wells. Partida are loc la o ora foarte rezonabila pentru Romania. Iata programul de astazi al romanilor, care vor juca toti in California, live text pe onlinesport. ro.

Simona Halep, prima declaratie dupa calificarea in optimi la Indian Wells

Vedeti mai jos ce a declarat Simona Halep, luni dimineata in Romania, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Varvara Lepchenko si s-a calificat in optimile de finala la Indian Wells, primul turneu WTA Premier al anului.

Simona Halep ii dedica varului sau meciul castigat la Indian Wells

Simona Halep a declarat dupa meciul castigat vineri seara la Indian Wells despre victorie si contextul dificil in care a jucat.

Simona Halep joaca in aceasta seara la Indian Wells (LIVE alaturi de Hanescu si Niculescu)

Simona Halep a aflat vineri dimineata ora primului sau meci pe care il va disputa chiar in aceasta searala Indian Wells. Partida are loc la o ora foarte rezonabila pentru Romania. Iata programul de astazi al romanilor, care vor juca toti in California, live text pe onlinesport. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )