Libnet.ro
UNICEF

18:30

Zona euro a aprobat eliberarea unei transe de 2,5 mld. euro pentru Grecia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Zona euro a aprobat eliberarea unei transe de 2,5 mld. euro pentru Grecia

Statele zonei euro au aprobat, vineri, eliberarea unei transe de 2,5 miliarde de euro pentru Grecia, suma care ar trebui sa acopere necesarul de cheltuieli al guvernului elen pana dupa alegerile parlamentare din Germania, programate in septembrie,. continuă pe Wall-Street Ro

Zona euro, aproape de sfarsitul recesiunii.

Indicele industriei manufacturiere din zona euro a crescut in iulie pentru prima data in ultimii doi ani si a depasit cota care diferentiaza intre contractie si crestere economica, semn ca Europa poate fi aproape de iesirea dintr-o recesiune prelungita, transmite Mediafax. Industria prelucratoare si sectorul serviciilor din zona euro au inregistrat in luna iulie evolutii favorabile, astfel ca indicii celor doua ramuri ale economiei au inregistrat cele mai bune performante din ultimii doi .

Semne excelente pentru economia europeana. Zona euro, la finalul recesiunii?

Economia zonei euro da semne ca s-ar afla la finalul recesiunii. Industria prelucratoare si sectorul serviciilor din zona euro au inregistrat in luna iulie evolutii neasteptat de favorabile, relateaza.

Zona euro, aproape de iesirea din recesiune dupa evolutii favorabile in industria prelucratoare si sectorul serviciilor

In luna iulie, indicii industriei prelucratoare si ai sectorului servicii din zona euro au inregistrat cele mai bune performante din ultimii doi ani, semn ca Europa poate fi aproape de iesirea din recesiune.

Bancile din zona euro au imbunatatit conditiile pentru creditele de consum

Bancile din zona euro au imbunatatit, in trimestrul al doilea din 2013, pentru prima data din 2007, conditiile pentru acordarea creditelor de consum, insa au inasprit standardele de creditare pentru companii si cele privind ipotecile, desi nu se asteapta la revenirea cererii in urmatoarele luni, conform Bancii Centrale Europene BCE).

Activitatea privata din zona euro, la cel mai inalt nivel din ultimele 18 luni. Se intrevede, in fine, o iesire din recesiune in trimestrul III - cabinetul Markit

Activitatea privata din zona euro s-a redresat in iulie si a atins cel mai inalt nivel in ultimele 18 luni, lasand sa se intrevada iesirea din recesiune, potrivit cabinetului Markit, care a publicat miercuri indicele PMI, relateaza AFP.

VIDEO Activitatea privata din zona euro, la cel mai inalt nivel din ultimele 18 luni. Se intrevede, in fine, o iesire din recesiune in trimestrul III - cabinetul Markit

Activitatea privata din zona euro s-a redresat in iulie si a atins cel mai inalt nivel in ultimele 18 luni, lasand sa se intrevada iesirea din recesiune, potrivit cabinetului Markit, care a publicat miercuri indicele PMI, relateaza AFP.

Germania si Estonia - singurele tari din zona euro care si-au redus datoria in T1

Germania, cea mai mare economie a Europei, si Estonia sunt singurele tari din zona euro care si-au redus datoria publica in primul trimestru al acestui an T1).

Cate MILIARDE de euro va primi Grecia in noua transa de la UE.

Statele zonei euro au aprobat, vineri, eliberarea unei transe de 2,5 miliarde de euro pentru Grecia, suma care ar trebui sa acopere necesarul de cheltuieli al guvernului elen pana dupa alegerile parlamentare din Germania, programate in septembrie, transmite Mediafax. Reprezentantii guvernelor din zona euro au avizat transa intr-o videoconferinta, a declarat un purtator de cuvant al Comisiei Europene. Grecia a adoptat joi un ultim set de masuri necesar pentru indeplini conditiile puse de .

Rezultatele economice din zona euro depasesc asteptarile specialistilor

Activitatea industriei manufacturilor din zonei euro a accelerat in luna iulie, iar economia din interiorul blocului euro a inregistrat prima crestere de la inceputul anului trecut.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )