Libnet.ro
UNICEF

11:15

Zona euro se scufunda in cea mai lunga perioada de recesiune inregistrata vreodata

Adevărul Adevărul,
Zona euro se scufunda in cea mai lunga perioada de recesiune inregistrata vreodata

Economia din zona euro s-a contractat la inceputul acestui an pentru cel de-al saselea trimestru consecutiv, potrivit rezultatelor financiare publicate miercuri. Datele confirma cea mai lunga perioada de recesiune a zonei euro, de la primele inregistrari oficiale. continuă pe Adevărul

UPDATE Zona euro: recesiunea continua in primul trimestru, cu o reducere de 0,2% a PIB-ului. Franta a intrat oficial in recesiune

Recesiunea a continuat in zona euro in primul trimestru, cand Produsul Intern Brut s-a redus cu 0,2%, a anuntat miercuri oficiul european de statistici, Eurostat, intr-o prima estimare citata de AFP.

Zona euro: recesiunea continua in primul trimestru, cu o reducere de 0,2% a PIB-ului

Recesiunea a continuat in zona euro in primul trimestru, cand Produsul Intern Brut s-a redus cu 0,2%, a anuntat miercuri oficiul european de statistici, Eurostat, intr-o prima estimare citata de AFP.

FOTO Cea mai mare explozie solara de anul acesta si a treia din ultimii ani

Soarele a avut cea mai puternica explozie solara de anul acesta, asociata unei eruptii puternice de materie pe suprafata astrului.

FOTO Cum arata cea mai moderna gradinita din Targu Jiu

120 de copii din Targu Jiu vor avea sansa sa invete in cea mai moderna gradinita din municipiull Targu Jiu, care va fi data in folosinta pana la sfarsitul acestei luni.

Uniunea Europeana a intrat in recesiune: Zona euro, in continuare afectata, cu Franta, Italia si Spania in scadere consecutiva

Tarile europene nu dau deocamdata semne de revigorare economica. Uniunea Europeana a intrat in recesiune in primul timestru, cu o scadere a PIB de 0,1%, dupa un declin de 0,5% in ultimele trei luni ale anului.

George Soros, despre zona euro: Suntem intr-o situatie care este departe de a se afla in ...

Recuperarea din ultima perioada a pietelor financiare, care a coborat costurile de imprumut ale Italiei, nu poate fi sustinuta pentru mult timp, iar problemele fundamentale ale zonei euro persista, a declarat miliardarul american George Soros, potrivit CNBC, citat de Ziarul Financiar. Presiunea asupra costurilor de imprumut ale Italiei s-a redus puternic, ca urmare a garantiilor oferite de Banca Centrala Europeana si a lichiditatilor masive introduse in piata financiara de politicile agresive .

Germania vrea noi reforme in zona euro

Germania vrea noi reforme si progrese mai rapide in tarile zonei euro afectate de criza datoriilor, potrivit unui raport pregatit de biroul cancelarului Angela Merkel si obtinut de revista Der Spiegel, in care este evaluata evolutia inregistrata in contextul regulilor bugetare mai stricte din UE.

Germania vrea reforme mai rapide in zona euro

Germania vrea noi reforme si progrese mai rapide in tarile zonei euro afectate de criza datoriilor, potrivit unui raport pregatit de biroul cancelarului Angela Merkel si obtinut de revista Der Spiegel , in care este evaluata evolutia inregistrata in.

Germania vrea reforme mai rapide in zona euro

Germania vrea noi reforme si progrese mai rapide in tarile zonei euro afectate de criza datoriilor, potrivit unui raport pregatit de biroul cancelarului Angela Merkel si obtinut de revista Der Spiegel, in care este evaluata evolutia inregistrata in contextul regulilor bugetare mai stricte din UE, informeaza Mediafax.

Franta, cea mai deziluzionata tara europeana in privinta perspectivelor UE

Frustrarea Frantei cu privire la mersul Europei a crescut in ultima vreme, atitudinea francezilor fiind diferita de cea a opiniei publice germane, potrivit unui raport al Centrului de Cercetare Pew.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )