Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un 250 GTO a devenit cea mai scumpa masina vanduta vreodata: 52 milioane dolari

Hotnews Hotnews,
 Un 250 GTO a devenit cea mai scumpa masina vanduta vreodata: 52 milioane dolari

Un 250 GTO fabricat acum 50 de ani s-a vandut la o licitatie in SUA cu suma record de 52 milioane dolari, automobilul devenind cel mai scump din istorie, scrie Bloomberg care citeaza trei brokeri. Este o masina extrem de rara si e ca si cand ai detine o Mona Lisa a lumii auto, scrie un analist citat de publicatie. continuă pe Hotnews

Un vandut pentru 52 milioane dolari a devenit cea mai scumpa masina din lume

Un 250 GTO, din 1963, a fost vandut intr-o tranzactie privata pentru 52 de milioane de dolari, devenind cea mai scumpa masina din lume. Masina rosie de curse, detinuta de colectionarul Paul.

Un a devenit cea mai scumpa masina din lume. Costa cateva mil. de dolari

Un 250 GTO, din 1963, a fost vandut intr-o tranzactie privata pentru 52 de milioane de dolari, devenind cea mai scumpa masina din lume, relateaza Bloomberg.

Universitatea Yale a primit cea mai mare donatie din istoria sa: 250 milioane dolari

Universitatea Yale din Statele Unite a primit cea mai mare donatie din istoria sa de 312 ani dupa ce un absolvent care s-a pensionat in luna iunie i-a oferit suma de 250 milioane dolari, relateaza Reuters.

Un dar istoric. Aceasta este cea mai mare donatie pe care Universitatea a primit-o vreodata

Un absolvent al Universitatii Yale din SUA, care s-a pensionat in luna iunie, a donat institutiei de invatamant suma de 250 milioane de dolari. Aceasta este cea mai mare donatie din istoria Universitatii.

Beneficille vremii urate. Cum a devenit marti cea mai verde zi din energie

Vantul puternic a adus cea mai verde zi din energie. Eolienele au depasit reactoarele de la Cernavoda si furnizeaza, in prezent, 21% din productia totala de energie de la noi din tara. Cea mai buna.

Apple a devenit cel mai valoros brand din lume

Apple a devenit cel mai valoros brand din lume, detronand Coca-Cola, in conditiile in care compania fondata de Steve Jobs este lider in design si performanta, potrivit unui studiu cuprinzand primele 100 de marci de top din lume, realizat de Interbrand Corp.

Majorarea capitalului nu este cea mai buna optiune

Directorul general al Raiffeisen Bank International RBI), Karl Sevelda, considera ca majorarea capitalului institutiei financiare in perioada urmatoare nu reprezinta cea mai buna optiune.

Cea mai bogata femeie din Australia renunta la conducerea afacerilor de familie

Gina Rinehart, cea mai bogata persoana din Australia, va renunta la conducerea afacerilor de miliarde de dolari ale familiei ei pentru a face pace intre ea si copii ei. Trei dintre cei patru copii si-au dat in judecata mama si au cerut inlocuirea ei din board-ul de conducere a companiilor.

Sharp Aquos Phone Xx vine cu cea mai mica rama pe toate partile

Cu toate ca foarte multi producatori se chinuie la acest capitol, momentan Sharp a castigat titlul de a integra cea mai subtire rama in Aquos Phone Xx. Incercand sa ofere un ecran cat mai generos intr-un smartphone de dimensiuni cat mai reduse, cei de la Sharp au anuntat actualul lider de piata la acest capitol cu un nume foarte simplu, Aquos Phone Xx. Noul terminal al japonezilor, ce se va comercializa prin intermediul operatorului Softbank 4G LTE, va avea un [].

VIDEO. Bucurestiul este cea mai PERICULOASA capitala din UE. Vezi din ce cauza.

Bucurestiul este considerat cea mai periculoasa capitala din Uniunea Europeana. // Expertii spun ca din cauza cladirilor vechi si nesigure, un cutremur foarte mare ar putea fi devastator pentru locuitorii Capitalei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )