Libnet.ro
UNICEF

16:15

Un vandut pentru 52 milioane dolari a devenit cea mai scumpa masina din lume

Antena3 Antena3,
Un vandut pentru 52 milioane dolari a devenit cea mai scumpa masina din lume

Un 250 GTO, din 1963, a fost vandut intr-o tranzactie privata pentru 52 de milioane de dolari, devenind cea mai scumpa masina din lume. Masina rosie de curse, detinuta de colectionarul Paul. continuă pe Antena3

Un 250 GTO a devenit cea mai scumpa masina vanduta vreodata: 52 milioane dolari

Un 250 GTO fabricat acum 50 de ani s-a vandut la o licitatie in SUA cu suma record de 52 milioane dolari, automobilul devenind cel mai scump din istorie, scrie Bloomberg care citeaza trei brokeri. Este o masina extrem de rara si e ca si cand ai detine o Mona Lisa a lumii auto, scrie un analist citat de publicatie.

Un a devenit cea mai scumpa masina din lume. Costa cateva mil. de dolari

Un 250 GTO, din 1963, a fost vandut intr-o tranzactie privata pentru 52 de milioane de dolari, devenind cea mai scumpa masina din lume, relateaza Bloomberg.

Universitatea Yale a primit cea mai mare donatie din istoria sa: 250 milioane dolari

Universitatea Yale din Statele Unite a primit cea mai mare donatie din istoria sa de 312 ani dupa ce un absolvent care s-a pensionat in luna iunie i-a oferit suma de 250 milioane dolari, relateaza Reuters.

Gedeon Richter a investit la noi peste 50 milioane dolari

Grupul farmaceutic ungar Gedeon Richter a investit peste 50 milioane dolari in Romania de la achizitia fabricii Armedica din Targu Mures, in 1998, in facilitati de productie, laboratoare de controlul calitatii, dezvoltarea de produse si logistica.

Empire State Building a obtinut aproape 930 milioane dolari din IPO

Empire State Realty Trust Inc. , compania care detine turnul Empire State Building din Manhattan, New York, a vandut, marti, actiuni in cadrul unei oferte publice initiale IPO), obtinand 929,5 milioane de dolari.

IHS: Economia americana va pierde 300 milioane dolari pe zi

Oprirea partiala a activitatii guvernului federal american, dupa ce Congresul nu a adoptat, pana la finele zilei de 30 septembrie, bugetul pentru anul fiscal 2014, care a inceput ieri, va cauza, intr-o prima etapa, pierderi de 300 de milioane de dolari pe zi economiei SUA, potrivit estimarilor firmei de cercetare IHS Inc.

IHS: Economia americana va pierde 300 milioane dolari pe zi

Oprirea partiala a activitatii guvernului federal american, dupa ce Congresul nu a adoptat, pana la finele zilei de 30 septembrie, bugetul pentru anul fiscal 2014, care a inceput ieri, va cauza, intr-o prima etapa, pierderi de 300 de milioane de dolari pe zi economiei SUA, potrivit estimarilor firmei de cercetare IHS Inc. --- * Update 08:00 Secretarul Trezoreriei: Dupa 17 octombrie, Congresul nu va avea timp suplimentar pentru a actiona Secretarul american al Trezoreriei, Jacob Lew, a afirmat ieri seara ca, dupa 17 octombrie, Congresul nu va avea timp suplimentar pentru a actiona si a ridica plafonul datoriei Statelor Unite, informeaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )