Libnet.ro
UNICEF

19:16

1 august, ziua pensiilor speciale. Cati bani vor primi in plus parlamentarii

Antena3 Antena3,
1 august, ziua pensiilor speciale. Cati bani vor primi in plus parlamentarii

Data de 1 august poate fi declarata ziua nationala a pensiilor speciale. De luni, sute de fosti parlamentari vor incasa sume importantepentru efortul de a ne fi reprezentat. Cei care au avut un mandat. continuă pe Antena3

Simona Halep a castigat turneul de la Montreal! Iata cati bani primeste romanca!

Simona Halep a castigat finala turneului de la Montreal, dupa ce a invins-o pe americanca Madison Keys. Romanca trece pe locul 3 WTA, dar si primeste aproape jumatate de milion de dolari.

Business Report: Primele efecte ale legii hipermarketurilor: Produsele romanesti se raresc pe rafturi; Cum s-au impartit banii pe piata smartphone-urilor in 2016; Cati bani fac cele mai vechi magazine din Bucuresti

Cine ne produce deficitul comercial. Deficitul extern din comertul exterior al Romaniei s-a concentrat in relatiile comerciale cu sapte tari, care insumeaza. Noi modificari ale Codului fiscal. Facilitati in cercetare si agricultura. Noi modificari aduse Codului fiscal vor intra in vigoare de la 1 august 2016.

Cati bani s-au strans din donatii pentru achizitionarea operei Cumintenia Pamantului, pana la 1 august

Participantii la campania nationala pentru achizitionarea operei lui Constantin Brancusi Cumintenia Pamantului au donat 361. 098 de euro, pana la 1 august, informeaza un comunicat citat de Agerpres.

De la 1 august intra in vigoare pensiile speciale. Veniturile alesilor vor creste in functie de numarul de mandate (VIDEO)

Peste 600 de fosti parlamentari se vor bucura incepand de maine de pensii speciale. Veniturile alesilor care au avut un singur mandat se vor rotunji cu aproximativ 1. 500 de lei. Iar cei cu peste 12 an.

Cati bani le ofera Guvernul romanilor care isi construiesc sau isi renoveaza casele cu materiale ecologice

Circa 10. 000 de romani pot beneficia de bani pentru construirea de locuinte noi sau renovarea cu materiale ecologice prin programele Casa Verde si Casa Verde Plus, lansate in consultare publica, a declarat duminica ministrul Mediului, Cristiana Pasca-Palmer, pentru Digi 24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )