Libnet.ro
UNICEF

12:15

10 corturi de prim-ajutor raspandite in Capitala, pentru bucurestenii care vor sa scape de canicula

România Liberă România Liberă,
10 corturi de prim-ajutor raspandite in Capitala, pentru bucurestenii care vor sa scape de canicula

Peste 37 de grade Celsius au fost inregistrate in ultimele zile in Bucuresti, asa incat corturile de prim-ajutor raspandite in Capitala stau la dispozitia tuturor celor care nu rezista caldurii insuportabile si cauta, pentru cateva minute, un refugiu racoros. continuă pe România Liberă

Veste excelenta pentru bucurestenii care vor sa faca turul parcului Herastrau

Veste excelenta pentru bucurestenii care vor sa faca turul parcului Herastrau. A inceput montarea podului plutitor. Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti a pornit deja lucrarile pentru am.

Liviu Dragnea, mesaj pentru generalii care vor sa se pensioneze: E posibil ca unii care ies acum la pensie sa piarda

Liviu Dragnea a transmis un mesaj cu privire la pensiile speciale si la generalii care doresc sa se pensioneze. Eu am un mesaj de respect pentru ce care au lucrat si lucreaza in Sistemul de Aparare .

Mesajul unui preot pentru femeile care se machiaza: Cine va spune ca nu aveti ce cauta in Biserica, pentru ca va machiati, acela....

Un preot are un mesaj important pentru femeile care se machiaza in viata de zi cu zi, inclusiv atunci cand merg la Biserica. Preotul Constantin Necula scrie, in Provocarile strazii. Mic.

Mesajul viral al unei asistente medicale pentru parintii care se opun vaccinarii

Potrivit Ministerului Sanatatii, ar fi nevoie de promovarea legii vaccinarii, dar si de reorganizarea intregului sistem medical pentru ca rata deceselor provocate de rujeola sa scada. in.

Detinut condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru omor, care a evadat, joi, din inchisoare, a fost prins

Un detinut, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru omor, a evadat, joi, de la Penitenciarul Poarta Alba, unde era incarcerat. Astfel, autoritatile sunt in alerta maxima.

Mesajul lui Virgil Iantu pentru femeia care i-a facut un copil

Pe data de 1 august, Virgil Iantu si-a sarbatorit iubita, pe Roxana, femeia care ii este alaturi de mai bine de 14 ani si alaturi de care are o fetita. Cuplul si-a trait povestea de dragoste departe d.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )