Libnet.ro
UNICEF

20:45

Mesajul lui Virgil Iantu pentru femeia care i-a facut un copil

B1 B1,
Mesajul lui Virgil Iantu pentru femeia care i-a facut un copil

Pe data de 1 august, Virgil Iantu si-a sarbatorit iubita, pe Roxana, femeia care ii este alaturi de mai bine de 14 ani si alaturi de care are o fetita. Cuplul si-a trait povestea de dragoste departe d. continuă pe B1

Emisiunea de cultura generala Castiga Romania va avea un nou sezon si va fi imbunatatita. Virgil Iantu: Audientele au fost peste asteptari VIDEO

Castiga Romania, emisiunea de cultura generala prezentata de Virgil Iantu, va reveni la TVR 2 cu un nou sezon, dar si cu imbunatatiri. Formatul romanesc s-a bucurat de un real succes si a atras inclusiv atentia producatorilor americani, care au filmat un episod-pilot.

Mesajul unui preot pentru femeile care se machiaza: Cine va spune ca nu aveti ce cauta in Biserica, pentru ca va machiati, acela....

Un preot are un mesaj important pentru femeile care se machiaza in viata de zi cu zi, inclusiv atunci cand merg la Biserica. Preotul Constantin Necula scrie, in Provocarile strazii. Mic.

Liviu Dragnea, mesaj pentru generalii care vor sa se pensioneze: E posibil ca unii care ies acum la pensie sa piarda

Liviu Dragnea a transmis un mesaj cu privire la pensiile speciale si la generalii care doresc sa se pensioneze. Eu am un mesaj de respect pentru ce care au lucrat si lucreaza in Sistemul de Aparare .

Veste excelenta pentru bucurestenii care vor sa faca turul parcului Herastrau

Veste excelenta pentru bucurestenii care vor sa faca turul parcului Herastrau. A inceput montarea podului plutitor. Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti a pornit deja lucrarile pentru am.

Ce se intampla la doi pasi de statiunea Mamaia. Localnicii au un pont pentru turistii care fug de aglomeratie

In plin sezon, pe litoral, orice moment de liniste e foarte pretios. Iar pentru turistii care fug de aglomeratie, localnicii au un pont. La cativa pasi de forfota din Mamaia, au renascut doua.

Mesajul viral al unei asistente medicale pentru parintii care se opun vaccinarii

Potrivit Ministerului Sanatatii, ar fi nevoie de promovarea legii vaccinarii, dar si de reorganizarea intregului sistem medical pentru ca rata deceselor provocate de rujeola sa scada. in.

Femeia care si-a omorat copilul si a dormit trei zile langa cadavru. Tatal aflat in strainatate primea telefonic asigurari ca mai e timp pana va naste

Judecatorii Tribunalului Vaslui au pronuntat sentinta in dosarul in care o femeie de 34 de ani din Barlad a fost acuzata ca si-a ucis pruncul dupa ce l-a nascut si l-a aruncat la gunoi dupa o .

Detinut condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru omor, care a evadat, joi, din inchisoare, a fost prins

Un detinut, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru omor, a evadat, joi, de la Penitenciarul Poarta Alba, unde era incarcerat. Astfel, autoritatile sunt in alerta maxima.

Un dormitor de basm pentru copiii care vor sa doarma fericiti

Toti am visat cand eram copii ca vrem sa avem un loc al nostru in care putem sta linistiti si in care putem visa la basmele copilariei. Dar pentru aceste lucruri, trebuia sa avem un dormitor confortabil. Din fericire, copiilor din ziua de azi, le putem aranja dormitoare colorate in foarte multe nuante si le putem accesoriza cu lenjerii de pat in multiple culori .

Legea vaccinarii prevede amenzi uriase pentru parintii care refuza imunizarea copiilor

Parintii care refuza vaccinarea copiilor ar putea primi amenzi de pana la 10. 000 de lei, se arata in proiectul Legii vaccinarii. Totodata, mai prevede actul normativ, in cazul vaccinurilor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )