Libnet.ro
UNICEF

18:45

10 locuri bantuite din Romania. Povesti sinistre cu Hotelul Cismigiu, Castelul Bran si Casa Poporului

Adevărul Adevărul,
10 locuri bantuite din Romania. Povesti sinistre cu Hotelul Cismigiu, Castelul Bran si Casa Poporului

Povestile despre locuri ce ar fi bantuite le-au starnit intotdeauna interesul romanilor. Astfel, de-a lungul timpului, in intreaga tara si-au facut aparitia tot felul de cladiri, paduri sau lacuri unde s-ar afla sufletele chinuite ale unor persoane ce un sfarsit intr-un mod tragic. in cele ce urmeaza va vom prezenta 10 dintre cele mai cunoscute locuri din Romania ce sunt considerate a fi bantuite. continuă pe Adevărul

Colaborare importanta pentru unul dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din Romania. Alexandrion a oficializat parteneriatul cu divizionara secunda, ASU Poli Timisoara (VIDEO)

Colaborare importanta pentru unul dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din Romania. Grupul Alexandrion a devenit sponsor oficial al echipei de fotbal a suporterilor timisoreni, ASU Poli Timisoara. Sub.

O femeie, lider al lumii interlope din Romania: Vaduva temutului Dorel Hanea este regina si la Madrid

Interlopii din Romania au pentru prima data un conducator de sex feminine. Vaduva temutului Dorel Hanea s-a facut remarcata la Madrid, iar de curand s-a intord in tara pentru a face.

Posta Romana vrea sa devina liderul pietei de servicii postale si curierat din Romania

Posta Romana, controlata de Ministerul Comunicatiilor, are perspective certe de expansiune pentru care are reteaua necesara si poate ajunge acolo unde nici o firma privata nu are acces, a declarat directorul companiei, Alexandru Petrescu, in cadrul.

Ministrul Sanatatii explica de ce dispar medicamentele ieftine din Romania

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine intr-un interviu pentru News. ro ca medicamentele ieftine dispar de pe piata romaneasca din cauza cifrei mici de afaceri pentru distribuitori. Totodata,.

Protest in fata unei banci din Romania, dupa ce oamenii s-au trezit peste noapte fara bani in conturi

Zeci de oameni au luat cu asalt filiala din orasul Zlatna a CEC Bank, dupa ce doua angajate au sustras sume mari de bani din conturile unor clienti. Oamenii au dorit sa isi verifice banii, iar unii au vrut s?.

Politistii romani si britanici au distrus o retea internationala de prostitutie. Fete din Romania aveau apartamente inchiriate in ANGLIA

Procurorii si politistii de crima organizata din municipiul Ploiesti au destructurat, cu sprijinul autoritatilor judiciare din Marea Britanie, o grupare de proxeneti organizata transfrontalier.

Candidaturile oraselor din Romania pentru etapa de selectie finala CEaC 2021 sunt acum online

Ultima etapa a competitiei Capitala Europeana a Culturii 2021 in Romania se va derula in zilele de 15 si 16 septembrie, prin audierea celor patru orase - Baia Mare, Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara - care au trecut de faza de preselectie, anunta Ministerul Culturii, pe pagina sa de Facebook.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )