Libnet.ro
UNICEF

08:15

Candidaturile oraselor din Romania pentru etapa de selectie finala CEaC 2021 sunt acum online

România Liberă România Liberă,
Candidaturile oraselor din Romania pentru etapa de selectie finala CEaC 2021 sunt acum online

Ultima etapa a competitiei Capitala Europeana a Culturii 2021 in Romania se va derula in zilele de 15 si 16 septembrie, prin audierea celor patru orase - Baia Mare, Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara - care au trecut de faza de preselectie, anunta Ministerul Culturii, pe pagina sa de Facebook. continuă pe România Liberă

CNA va colabora mai intens cu MAI din Romania pentru combaterea coruptiei

Guvernul a aprobat o decizie privind initierea negocierilor asupra proiectului Acordului de cooperare dintre Centrul National Anticoruptie din Republica Moldova si Ministerul Afacerilor Interne din Romania privind prevenirea si combaterea coruptiei, transmite IPN.

Vanilla Skype: primul spectacol de teatru din Romania care organizeaza casting pentru spectatori

Vanilla Skype, dupa o piesa scrisa de Catalin Stefanescu, este primul spectacol din Romania la care pasionatii de teatru au posibilitatea de a participa la un casting pentru a obtine cele mai bune locuri in sala. De auditii se va ocupa actorul Marcel Iures, pe Skype.

Adevarul Live, ora 12.00: solutii propuse de reprezentantii tinerilor din Romania pentru revitalizarea sportului de masa

Reprezentantii elevilor si studentilor din Romania au adresat zilele trecute o scrisoare deschisa decidentilor administrativi si politici, amintind de necesitatea revitalizarii sportului de masa. Adrian Socaciu, presedintele Asociatiei Student Sport, si Mihai Dragos, presedintele Consiliului Tineretului din Romania, vor explica la Adevarul Live cum i se poate reda sportului importanta cuvenita in scoli si universitati.

REVISTA PRESEI. Cei mai buni spargatori de locuinte din Romania

Ziarul Adevarul scrie, miercuri, despre Spargatorul care-ti goleste casa in doua minute si despre care un politist ar fi spus ca este cel de-al treilea din Romania, din punctul de vedere al indemanarii.

Muftiul Cultului Musulman din Romania a ales sa-si faca lucrarea de doctorat la Facultatea de Teologie Constanta, cu binecuvantarea Arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie (VIDEO)

Muftiul Iusuf Muurat, seful Cultului Musulman din Romania, a ales sa-si faca lucrarea de doctorat la Facultatea de Teologie din Constanta, pastorita de inalt Prea Sfintia Sa Teodosie, Arhiepiscopul To.

Trei tineri revolutioneaza birocratia din Romania

Datorita unei inventii a trei tineri specialisti in IT din Cluj, orice persoana din Romania isi poate infiinta o firma din fata calculatorului sau direct de pe telefonul mobil, in.

Folosirea capetelor de porc pentru gonirea musulmanilor propusa in Ungaria: Cazul este unul similar cu evenimentele din Romania din timpul protestelor impotriva moscheii

Gyorgy Schopflin, europarlamentar maghiar, a stranit un scandal international dupa ce afirma ca i se pare normal sa fie folosite capete de porc pentru alungarea imigrantilor musulmani ce vor sa vina.

Comisia Europeana a notificat Romania pentru netranspunerea Directivei Tutunului

Tara noastra a fost notificata de Comisia Europeana pentru netranspunerea in legislatia nationala a Directivei Tutunului 40/2014), dupa cum ne-au spus surse apropiate situatiei. Astfel, autoritatile europene au cerut clarificari de la Guvernul nostru pentru faptul ca au intarziat preluarea reglementarilor europene din domeniul tutunului, toate tarile membre avand obligatia sa transpuna Directiva Europeana inca din 20 mai 2016.

CNA solicita institutiei de reglementare a audiovizualului din Marea Britanie sa analizeze reportajul Sky News privind presupusul trafic de arme din Romania

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a solicitat institutiei omologe britanice, The Office of Communications OFCOM), sa analizeze reportajul difuzat de postul de televiziune Sky News, privind presupusul trafic de arme din Romania.

Eroul zilei: Preotul din Romania care are grija de 70 de copii

Are peste 70 de copii si le poarta la toti de grija in egala masura. Pe unii ii imbraca, pe altii ii hraneste sau ii poarta la scoala si pentru toate astea il ajuta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )