Libnet.ro
UNICEF

00:07

10 milioane de euro: Capitala ar putea avea 97,7 kilometri de piste noi pentru biciclete

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
10 milioane de euro: Capitala ar putea avea 97,7 kilometri de piste noi pentru biciclete

Aproape 98 de kilometri de piste noi pentru biciclete ar putea fi amenajate in Capitala pe 60 de strazi, alaturi de 78 de parcari pentru biciclete si 18 centre de inchiriere, valoarea investitiei fiind de aproape 10 milioane euro, potrivit unui proiect. continuă pe Wall-Street Ro

Biciclistii din Capitala ar putea avea 97 de kilometri de pista pe banii Guvernului

Primaria Capitalei vrea sa realizeze un sistem de transport alternativ conturat sub forma unei panze de paianjen care sa acopere principalele zone ale orasului cu piste pentru biciclisti. Proiectul vine dupa ce Guvernul a rezervat circa10 milioane de euro pentru realizarea acestuia.

Zaharul Ludus isi schimba numele in Tereos si ia un credit de 10 mil. euro

Fabrica Zaharul Ludus, detinuta de Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, isi va schimba denumirea in Tereos Romania si intentioneaza sa ia un credit de pana la 10 milioane euro, potrivit convocatorului adunarii generale a actionarilor,.

Doua companii auto din Vestul Europei vor sa investeasca 75 milioane euro in Romania

Doua companii auto din Vestul Europei sunt interesate sa faca investitii in Romania, in valoare totala de circa 75 milioane euro, care vor genera in prima faza circa 170 de locuri de munca, a declarat Constantin Stroe, presedintele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania ACAROM), organizatia ce reprezinta pe plan local interesele producatorilor auto si ale furnizorilor de componente.

Remus Borza: Listarea Hidroelectrica va genera infuzie de capital de 300-500 milioane euro

Remus Borza, Administratorul judiciar al Hidroelectrica, a angajat directorul care va coordona procesul de listare a companiei pe bursa si estimeaza ca aceasta operatiune va genera o infuzie de capital de 300-500 milioane euro, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei.

Ponta: Investitii de 100 milioane euro, bani aruncati de Nita

In cadrul Regiei Nationale responsabila cu activitatile nucleare au fost efectuate investitii de 100 milioane euro, bani aruncati de ministrul Economiei, Constantin Nita, potrivit declaratiilor Premierului Ponta de astazi.

Schimburile comerciale romano-pakistaneze, in crestere pana la 93 milioane euro in 2013

Nivelul schimburilor bilaterale romano-pakistaneze a crescut, in 2013, pana la circa 93,4 milioane de euro, dintre care 75 de milioane de euro au insemnat exporturile Romaniei, a declarat, astazi, Irina Papadache, sefa Oficiului de relatii externe a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Italia: 235 kilograme cocaina in valoare de 47 milioane euro, confiscate in portul Gioia Tauro

Politia italiana a confiscat 235 de kilograme de cocaina in portul Gioia Tauro, din Calabria, in valoare de 47 milioane de euro la revanzarea pe piata neagra, informeaza AFP. Potrivit unui comunicat al.

Duminica au loc noi extrageri la Loteria Romana. Report de peste 2,28 milioane euro la Joker

Loteria Romana organizeaza duminica noi extrageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Premiul cel mare la Joker este de peste 2,28 milioane de euro.

ANRP solicita revizuirea unei hotarari judecatoresti prin care s-au acordat despagubiri de 8 milioane euro

Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) a solicitat joi Primariei Municipiului Giurgiu sa intreprinda demersurile legale pentru revizuirea, pe cale judecatoreasca, a unei sentinte a Tribunalului Giurgiu prin care in anul 2006 s-a recunoscut dreptul de despagubire pentru suma de 8 milioane de euro.

National Bank of Greece va emite obligatiuni de 750 milioane euro

National Bank of Greece SA NBG), cea mai mare banca elena, va emite bonduri pe cinci ani, cu dobanda fixa, urmarind astfel sa obtina pana la 750 de milioane de euro 1,04 miliarde de dolari).

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )