Libnet.ro
UNICEF

00:07

Remus Borza: Listarea Hidroelectrica va genera infuzie de capital de 300-500 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Remus Borza: Listarea Hidroelectrica va genera infuzie de capital de 300-500 milioane euro

Remus Borza, Administratorul judiciar al Hidroelectrica, a angajat directorul care va coordona procesul de listare a companiei pe bursa si estimeaza ca aceasta operatiune va genera o infuzie de capital de 300-500 milioane euro, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Remus Borza: Listarea Hidroelectrica va genera o infuzie de capital de 300-500 milioane de euro

Listarea Hidroelectrica va avea loc imediat dupa ce compania va iesi din insolventa. Listarea la Bursa de la Bucuresti si eventual de la Londra va genera o infuzie de capital de 300-500 milioane de euro, bani ce vor fi alocati in retehnologizarea centralelor de mare putere si finalizarea investitiilor in capacitati noi de producere a energiei electrice, a declarat Remus Borza, Administratorul Judiciar al Hidroelectrica, potrivit unui comunicat al companiei.

Un fost director BCR va coordona listarea Hidroelectrica pe Bursa de Valori Bucuresti

Vanzarea celor celor 123 de microhidrocentrale din portofoliul Hidroelectrica, precum si procesul de listare la Bursa de Valori Bucuresti a producatorului de energie vor fi coordonate de catre Stefan Frangulea, fost director in cadrul BCR, angajat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )