Libnet.ro
UNICEF

13:15

10 produse cosmetice pe care trebuie sa le tii la rece vara

Adevărul Adevărul,
10 produse cosmetice pe care trebuie sa le tii la rece vara

Pe timpul verii, orice strop de racoare e binevenit, fie ca provine de la aerul conditionat, o baie revigoranta, o bautura cu gheata, un desert rece sau o inghetata. Daca tot ai ajuns la frigider, ia si apa termala, pentru o boare de prospetime. continuă pe Adevărul

Lady Gaga va lansa o linie de produse cosmetice pe platforma online Amazon

Cantareata pop Lady Gaga a anuntat marti ca va lansa o linie de produse de infrumusetare, disponibil.

Cat costa roamingul la Digi? Tarifele de care trebuie sa stie toti clientii

Digi e singurul operator care a obtinut permisiune de-a aplica tarife de roaming in UE. Din fericire, au mai scazut. Ca sa n-ai surprize in vacanta, am adunat aici tot ce ai de platit.

Cristian Tudor Popescu, despre singurul lucru pe care trebuie sa il faca Halep pentru calificarea in semifinalele Wimbledon: Trebuie doar sa...

Simona Halep va juca in sferturi impotriva chinezoaicei Shuai Zhang, dupa victoria cu 2-0 la seturi 6-3; 6-3) in fata lui Cori Gauff SUA; 313 WTA . Cristian Tudor Popescu a vorbit despre singurul lucru pe care.

HOROSCOP 10 IULIE. Zodia care primeste un dar neasteptat

Horoscop 10 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Poate nu culegi acum chiar rezultatele pe care le-ai intentionat atunci cand te-ai implicat intr-o actiune, si ai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )