Libnet.ro
UNICEF

22:30

100 de locuri de salvat din Romania

Antena3 Antena3,
100 de locuri de salvat din Romania

Echipa emisiunii Secvential lanseaza campania nationala 100 de locuri de salvat din Romania. Pagina de Facebook special construita va gazdui propunerile noastre si ale dumneavoastra pentru a intocmi o. continuă pe Antena3

Ce amestec au Rusia si SUA in alegerile din Romania.

Romania ramane un spatiu interesant pentru marile puteri, mai ales in aceasta perioada in care creste instabilitatea in Orientul Apropiat, iar zona Marii Negre este tinuta sub lupa atat de strategii americani, cat si de cei rusi. Pentru Statele Unite ale Americii efectele imediate ale alegerilor generale din Romania ar putea fi decisive in continuarea sau abandonarea proiectului scutului atiracheta, care ar urma sa fie instalat langa Caracal. Americanii si-ar dori un guvern puternic cu o .

Fenomenul ingrijorator care afecteaza sistemul sanitar din Romania. Cati doctori au plecat din tara in ultimii 5 ani

Aproape 14. 000 de medici au plecat din Romania in ultimi cinci ani, de cand tara noastra este in Uniunea Europeana. Este un fenomen ingrijorator, mai ales ca la noi in tara, media este de 1,9 medici la 1.

Ambasadorul SUA la Bucuresti lauda justitia din Romania: Instantele sunt din ce in ce mai rezistente la presiuni

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a laudat justitia din Romania. Instantele sunt din ce in ce mai rezistente la presiunile politice si au facut progrese in lupta impotriva coruptiei, a adaugat.

Theodor Stolojan: A doua rectificare bugetara reflecta deteriorarea situatiei economice din Romania

Eurodeputatul democrat-liberal Theodor Stolojan a sustinut duminica, intr-o conferinta de presa, ca cea de-a doua rectificare de buget facuta de Guvernul Ponta reflecta deteriorarea situatiei economice din Romania: In august, dupa prima rectificare, spuneam ca pe termen scurt nu ne putem astepta la nimic bun si trebuie sa ne asteptam la ceva mai rau. Din pacate, acea previziune se adevereste. La ora actuala cresterea economica a scazut. Rectificarea bugetara a fost facuta pe o crestere economica de 1%, dar prognozele institutiilor financiare internationale au in vedere o crestere chiar de sub 1% pentru Romania. Inflatia a iesit din coridorul prevazut de catre BNR si Guvern, a afirmat Stolojan.

Ambasadorul Italiei: Bogatia terenurilor agricole face din Romania o tara atragatoare pentru investitorii italieni

Bogatia terenurilor agricole face din Romania o tara atragatoare pentru investitorii italieni, a declarat, marti, ambasadorul Italiei la Bucuresti, Mario Cospito, la un seminar pe teme de specialitate, organizat de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si Ambasada Italiei la Bucuresti.

Un altfel de magazin: Se deschide primul concept store caritabil din Romania

Merci Charity Boutique lanseaza in noiembrie primul concept store caritabil din Romania, in centrul istoric al Capitalei.

Abris Capital Partners cauta investitii intre 20 si 100 milioane euro in Romania

Fondul de investitii Abris Capital Partners, care a intrat pe piata din Romania, achizitionand compania de curierat Cargus de la DHL, are in vedere investitii de cel putin 20 de milioane de euro in pachete majoritare la companii din tara noastra, dar nu exclude tranzactii de pana la 100 de milioane de euro, potrivit lui Cezar Scarlat, Managing Director Abris Romania.

Citroen va inchide reprezentanta din Romania

Reprezentanta Citroen Romania se va inchide la 1 ianuarie 2013, anunta in exclusivitate Autobis. ro. Surse din interiorul companiei au confirmat 100% informatia conform careia compania Citroen va restructura.

Citroen va inchide reprezentanta din Romania

Reprezentanta Citroen Romania se va inchide la 1 ianuarie 2013, anunta in exclusivitate Autobis. ro. Surse din interiorul companiei au confirmat 100% informatia conform careia compania Citroen va restructura.

Trei greseli MAJORE pe care le-au facut companiile din Romania in 2011

Greseli de management flagrante, incapacitate de adaptare la noul context economic de dupa criza, scaderea pietei pe care activeaza sunt numai cateva dintre cauzele pentru care aproape o treime din companiile de top ale Romaniei au inregistrat pierderi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )