Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ambasadorul SUA la Bucuresti lauda justitia din Romania: Instantele sunt din ce in ce mai rezistente la presiuni

Antena3 Antena3,
Ambasadorul SUA la Bucuresti lauda justitia din Romania: Instantele sunt din ce in ce mai rezistente la presiuni

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a laudat justitia din Romania. Instantele sunt din ce in ce mai rezistente la presiunile politice si au facut progrese in lupta impotriva coruptiei, a adaugat. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein: Orice initiativa de a redeschide subiectul modificarii legii ANI ar fi o idee foarte proasta si nu ar fi bine primita de MCV, de UE si de SUA

In acest moment, orice initiativa de a redeschide subiectul modificarii legii ANI ar fi o idee foarte proasta si nu ar fi bine primita de MCV, de UE si de SUA. Cred ca Parlamentul si guvernarea ar trebui sa dea dovada de multa precautie in aceasta privinta, a declarat pentru HotNews. ro ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Mark Gitenstein. Potrivit surselor HotNews. ro, marti, la Parlament, a avut loc o discutie intre liderii grupurilor parlamentare care au convenit sa schimbe urgent legea ANI pentru a-i diminua din atributii. Pe de alta parte, la Ministerul Justitiei a initiat elaborarea un asa numit Codex privind conflictele de interese si incompatibilitatile care, potrivit unor surse guvernamentale, reprezinta pretextul pentru lansarea unei dezbateri publice privind schimbarea legii ANI.

Ambasadorul SUA la Bucuresti: Urmeaza o serie de alegeri dificille in Romania, posibil ca acestea sa dezbine poporul

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a declarat, marti, ca este ingrijorat de posibilitatea ca seria de alegeri dificile de care se apropie Romania sa dezbine poporul, el mentionand nevoia ca.

Ambasadorul SUA la Bucuresti: Urmeaza o serie de alegeri dificile in Romania, posibil ca acestea sa dezbine poporul

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a declarat, marti, ca este ingrijorat de posibilitatea ca seria de alegeri dificile de care se apropie Romania sa dezbine poporul, el mentionand nevoia ca.

Ambasadorul SUA spune lucrurilor pe nume: Alegerile care se apropie pot sa dezbine poporul roman

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a declarat ca este ingrijorat de posibilitatea ca seria de alegeri dificile de care se apropie Romania sa dezbine poporul, el mentionand nevoia ca politicienii romani sa se intoarca la o coabitare.

PNL il ataca dur pe ambasadorul SUA la Bucuresti. Nicolaescu: Americanii nu au nevoie sa fie dirijati, intoxicati, otraviti de oameni ca Gitenstein

Deputatul PNL Eugen Nicolaescu a declarat, miercuri, intr-o interventie pentru RFI, ca ambasadorul american la Bucuresti, Mark Gitenstein, nu a facut decat rau Romaniei si ca poporul american se poate.

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein: Romania se apropie de o serie de alegeri dificile care este posibil sa dezbine poporul. Sincer, sunt ingrijorat/ Pentru SUA, procesul de selectie a procurorului general si sefului DNA va fi un criteriu foarte important ca

Urmeaza provocari extrem de mari. Romania se apropie de o serie de alegeri dificile care este posibil sa dezbine poporul. Sincer, sunt ingrijorat. Dupa incheierea razboaielor politice, vor reusi politicienii romani sa se intoarca la o forma de coabitare civilizata si stabila?, a declarat marti ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, la o intilnire cu studentii la drept. Oficialul american a mai aratat ca un astfel de provocare e reprezentata de numirea noului procuror general si a noului procuror-sef al DNA, precizand ca pentru Statele Unite ale Americii, acest proces de selectie va fi un criteriu foarte important care va influenta perceptia asupra parteneriatului nostru strategic cu Romania. Vom reveni cu amanunte.

Mark Gitenstein, ambasadorul SUA: Multi romani se tem si acum sa infrunte elita nascuta din cenusa anului 1989

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a declarat ca tranzitia a presupus ca Romania sa se debaraseze si de o mentalitate dominata de frica, iar in prezent multi romani se tem sa infrunte elita nascuta din cenusa anului 1989, cu legaturi cu fostul regim si Securitatea.

Ambasadorul Italiei: Bogatia terenurilor agricole face din Romania o tara atragatoare pentru investitorii italieni

Bogatia terenurilor agricole face din Romania o tara atragatoare pentru investitorii italieni, a declarat, marti, ambasadorul Italiei la Bucuresti, Mario Cospito, la un seminar pe teme de specialitate, organizat de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si Ambasada Italiei la Bucuresti.

VIDEO INTERVIU Ambasadorul Frantei la Bucuresti, Philippe Gustin: Posibilele modificari ale Codul Muncii si Codului Fiscal intereseaza companiile franceze din Romania. Ceea ce firmele isi doresc este stabilitatea pe termen lung

Care este perspectiva franceza asupra situatiei politice si economice din Romania? Cum decurg relatiile bilaterale? Ce spun companiile franceze despre mediul de afaceri din Romania? Ambasadorul Frantei la Bucuresti, Philippe Gustin, a discutat online cu cititorii HotNews. ro. Agenda politica europeana si recentele vizite in tara ale ambasadorului au fost pe agenda discutiei.

Revista presei: Ambasadorul SUA la Chisinau: Moldova trebuie sa aiba un sistem de lupta impotriva oficialilor corupti

Astazi aflati ce crede Ambasadorul SUA despre coruptia din Republica Moldova si ce s-a intamplat la Liceul din Hancesti in care un elev a fost violat. Tot astazi aflati daca rezultatele alegerilor din Ucraina pot avea vreun impact asupra parcursului european al Ucrainei si indirect asupra celui al Republicii Moldova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )