Libnet.ro
UNICEF

22:00

11 localitati din Arges, Valcea si Mehedinti au ramas fara curent electric

România Liberă România Liberă,
11 localitati din Arges, Valcea si Mehedinti au ramas fara curent electric

11 localitati din Judetele Arges, Valcea si Mehedinti au ramas, duminica, fara curent electric din cauza furtunii. Peste 3. 000 de consumatori electrici au fost afectati, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Peste 3.000 de consumatori din 11 localitati din Arges, Valcea si Mehedinti au ramas fara energie electrica

Peste 3. 000 de consumatori din 11 localitati din judetele Arges, Valcea si Mehedinti au ramas fara energie electrica, in urma furtunilor care au avut loc duminica dupa-amiaza, relateaza Mediafax. Datel.

Furtuni in mai multe judete din tara: Stalpi de electricitate doborati de vant, in Dambovita. Peste 3.000 de consumatori din Arges, Valcea si Mehedinti, fara energie electrica

Vantul puternic a doborat cinci stalpi de electricitate, duminica seara, in judetul Dambovita, unde s-au produs si inundatii in urma ploilor torentiale, in orasul Gaesti. Peste 3. 000 de consumatori din 11 localitati din judetele Arges, Valcea si Mehedinti au ramas fara energie electrica, in urma furtunilor, transmite Mediafax.

Un copil de 11 ani a trait cateva luni singur intr-o coliba la marginea unei paduri din Arges, fara apa si lumina

Un copil in varsta de 11 ani dintr-un sat din Arges, abandonat de mama si cu tatal plecat la munca intr-un alt judet, a trait timp de mai multe luni singur, intr-o baraca de la marginea unei paduri, fara apa sau energie electrica, localnicii care ii cunosteau situatia dandu-i de mancare, relateaza Mediafax.

Un copil din Arges a trait cateva luni singur intr-o coliba la marginea unei paduri

Un copil in varsta de 11 ani dintr-un sat din Arges, abandonat de mama si cu tatal plecat la munca intr-un alt judet, a trait timp de mai multe luni singur, intr-o baraca de la marginea unei paduri, fara.

O puternica furtuna de nisip a lovit orasul Pheonix, din Arizona. Mii de case au ramas fara curent electric

O puternica furtuna de nisip a lovit orasul Pheonix, din Arizona. Un nor urias a acoperit intreg orasul, iar furtuna a provocat mari probleme in trafic. Timp de cateva ore, soferilor le-a fost greu sa circule.

Maternitatea din Brasov a ramas fara doze de vaccinuri

O noua problema a aparut la maternitatea din Brasov. La o luna dupa ce s-a terminat stocul de vaccin impotriva hepatitei B, s-a terminat si stocul de vaccin impotriva tuberculozei. Conducerea spitalului a cerut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )