Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un copil de 11 ani a trait cateva luni singur intr-o coliba la marginea unei paduri din Arges, fara apa si lumina

Hotnews Hotnews,
 Un copil de 11 ani a trait cateva luni singur intr-o coliba la marginea unei paduri din Arges, fara apa si lumina

Un copil in varsta de 11 ani dintr-un sat din Arges, abandonat de mama si cu tatal plecat la munca intr-un alt judet, a trait timp de mai multe luni singur, intr-o baraca de la marginea unei paduri, fara apa sau energie electrica, localnicii care ii cunosteau situatia dandu-i de mancare, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Un copil din Arges a trait cateva luni singur intr-o coliba la marginea unei paduri

Un copil in varsta de 11 ani dintr-un sat din Arges, abandonat de mama si cu tatal plecat la munca intr-un alt judet, a trait timp de mai multe luni singur, intr-o baraca de la marginea unei paduri, fara.

Trai ca in Evul Mediu! Un baiat de 11 ani locuia la marginea padurii intr-o baraca fara apa sau energie electrica

Un baiat de 11 ani din Arges a trait cateva luni singur intr-o baraca ce a fost construita chiar de tatal sau, la marginea unei paduri. El a fost abandonat de mama, iar tatal sau este plecat la munca in Craiova. Copilul mai primea mancare doar de la vecinii care stiau de cazul sau.

Un copil de 11 ani a trait singur, intr-o coliba la marginea unei paduri din Arges, timp de mai multe luni

Un copil de 11 ani dintr-un sat din Arges a trait timp de mai multe luni singur, intr-o baraca la marginea unei paduri, dupa ce a fost abandonat de mama iar tatal a plecat la munca in alt judet. Baiatul a.

Caz socant in Arges: Un copil de 11 ani a trait singur in padure, timp de cateva luni

Un copil de 11 ani dintr-un sat argesean a locuit, timp de mai multe luni, singur in padure, fara apa si energie electrica, dupa ce mama lui l-a abandonat, iar tatal lui a plecat la munca in alt judet, informeaza Mediafax. Copilul a trait din mila vecinilor, care ii cunosteau situatia si ii dadeau de mancare.

Singur intr-o tara satula de romani, un conational a gasit o metoda inedita de a-si cauta un loc de munca

Un roman aflat in Italia a gasit o metoda inedita de a isi cauta un loc de munca. Pe plaja unde doarme intr-o cort, el a ridicat castele de nisip, pe care a scris simplu imi caut loc de munca. A sperat ca m.

Australia: Prezervativul care omoara HIV, disponibil pe piata in cateva luni

Cercetatorii australieni au creat primul prezervativ conceput sa omoare virusul HIV. Produsul ar putea fi pe piata in urmatoarele luni, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Australia: Prezervativul care distruge HIV, disponibil pe piata in cateva luni

Cercetatorii australieni au creat primul prezervativ conceput sa omoare virusul HIV. Produsul ar putea fi pe piata in urmatoarele luni, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2661 seconds )