Libnet.ro
UNICEF

10:15

11 soferi sunt urmariti penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala, dupa accidentul in lant de pe autostrada A2. Instructorul auto, acuzat de ceilalti soferi ca ar fi produs carambolul, este martor in dosar

România Liberă România Liberă,
11 soferi sunt urmariti penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala, dupa accidentul in lant de pe autostrada A2. Instructorul auto, acuzat de ceilalti soferi ca ar fi produs carambolul, este martor in dosar

11 conducatori auto sunt urmariti penal pentru ucidere in culpa si vatamare corporala, dupa accidentul in lant produs pe autostrada A2. continuă pe România Liberă

11 soferi sunt urmariti penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala, dupa accidentul in lant de pe autostrada A2. Instructorul auto este martor in dosar

11 conducatori auto sunt urmariti penal pentru ucidere in culpa si vatamare corporala, dupa accidentul in lant produs pe autostrada A2.

Ancheta. 11 soferi, urmariti penal in dosarul carambolului de pe A2

Mai multi soferi implicati in cel mai grav accident rutier petrecut vreodata in Romania sunt urmariti penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa. Carambolul de pe Autostrada Soarelui, produs in dimineata zilei de 5 noiembrie 2016, s-a soldat cu 4 morti si 48 de raniti, dupa ce 32 de masini s-au ciocnit in lant.

Atentie soferi! Sunt portiuni cu polei pe autostrada A1 Deva - Arad si pe autostrada A6

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane sfatuieste conducatorii auto care se deplaseaza pe segmentul Traian Vuia judetul Timis) - Timisoara al autostrazii A1 si pe autostrada A6 Lugoj - A1) sa manifeste prudenta sporita la volan, sa adapteze viteza la conditiile meteo-rutiere si sa mareasca distanta de siguranta intre vehicule, intrucat pe aceste artere se semnaleaza portiuni cu polei.

HARTA imigratiei in Europa. Care sunt cei mai numerosi STRAINI din Romania (FOTO)

Imigratia este subiectul cheie al societatii actuale. Problema oamenilor care pleaca din tarile lor, fie din cauza razboiului, fie din cauze economice a starnit numeroase reactii. in contextul.

Atac armat intr-un centru pentru misionari din Franta: O femeie a fost ucisa. Suspectul este cautat de politie(FOTO, VIDEO)

Un atac armat a fost comis in noaptea de joi spre vineri intr-un centru pentru misionari pensionati din Franta. Un barbat mascat a intrat in institutia din Montferrier-sur-Lez si a ucis o.

Cat de nesigure sunt retelele WiFi: o retea din patru nu este criptata

Dupa analizarea informatiilor din peste 31 de milioane de hotspots Wi-Fi, din toata lumea, Kaspersky Lab a descoperit ca 28% dintre acestea nu sunt securizate si pun in pericol datele personale ale utilizatorilor. Prin urmare, tot traficul transmis prin intermediul acestor retele, inclusiv mesajele personale, parolele, documentele si nu numai, pot fi usor interceptate si [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )