Libnet.ro
UNICEF

06:00

HARTA imigratiei in Europa. Care sunt cei mai numerosi STRAINI din Romania (FOTO)

B1 B1,
HARTA imigratiei in Europa. Care sunt cei mai numerosi STRAINI din Romania (FOTO)

Imigratia este subiectul cheie al societatii actuale. Problema oamenilor care pleaca din tarile lor, fie din cauza razboiului, fie din cauze economice a starnit numeroase reactii. in contextul. continuă pe B1

Viata FARA HUZUR: Cei mai bogati copii din Iran SFIDEAZA normele religioase din tara lor (FOTO)

Desi s-au nascut intr-o tara cu norme religioase foarte stricte, cei mai bogati copii din Iran traiesc precum starurile de la Hollywood. Un Cont de Instagram creat de tineri este dovada care arata viata.

BNM a primit cel de-al treilea raport Kroll: Cei mai multi bani au fost transferati in Rusia

Banca Nationala a Moldovei a primit vineri, 25 noiembrie, cel de-al treilea raport Kroll despre progresul de investigare a fraudei din sectorul bancar al Republicii Moldova. in urma fraudei respective, trei banci din Republica Moldova: Banca de Economii, Banca Sociala si Unibank au ajuns in stare de insolvabilitate in 2014. Noul raport arata ce cei mai multi bani au fost transferati pe conturi in Rusia - 200 milioane dolari.

Care sunt cele mai mari pensii din judetul Vaslui. Medicii si bancherii, in top 10

In judetul Vaslui sunt trei pensionari care au pensii mai mari de 6. 000 de lei. Cea mai mare pensie din judet si apartine unui medic din Barlad.

Lorin Fortuna a murit. Teoriile periculoase despre gorilieni si reptilieni ale unuia dintre cei mai importanti revolutionari din Timisoara

Un simbol al Revolutiei din Decembrie 1989, Lorin Fortuna s-a facut remarcat in ultimii ani ai vietii sale prin teoriile despre alte civilizatii, din care revolutionarul spunea ca face parte. Adevarul a publicat inca din 2009 o ancheta care scotea la iveala crezul lui Fortuna. Cazul unei femei plecate de acasa din cauza teoriilor lui Lorin Fortuna arata si cat de periculoase erau aceste teorii.

Cum au reusit cei mai cunoscuti amanti din istorie sa vrajeasca sexual femeile. Secretele celor mai cautati barbati

De-a lungul timpului, mai multi barbati si-au creat reputatia de adevarati cuceritori. Acestia reuseau sa cucereasca femeile cu o serie de atuuri descoperite de istorici sau biografi.

GESTURI FARA PRECEDENT: Printul William iNFURIAT pe fratele sau Harry! Care sunt cauzele diferentelor de opinie

Printul William 34 de ani) este foarte deranjat de gesturile facute de fratele sau mai mic Harry 32 de ani) in ceea ce priveste noua sa relatie, anunta Click. De curand Harry a emis un comunicat.

BUNE MANIERE la masa: Afla care sunt si cum poti evita greselile de eticheta

Fie ca suntem gazda sau musafir, este bine sa respectam anumite reguli pentru a nu parea lipsiti de educatie sau ridicoli. O cina te poate pune in incurcatura, mai ales ca multe persoane vor fi.

Istoricul polonez Adam Burakowski: Amintirile mele despre comunism sunt legate mai ales de teroare si murdarie

Cercetatorul Adam Burakowski crede ca impactul comunismului - si mai ales al lui Ceausescu - asupra societatii romanesti nu a fost atat de profund.

Final de proces pentru Alina Bica, fosta sefa DIICOT. Procurorii au cerut pentru ea sapte ani de inchisoare. Bica: Cred ca sunt cel mai prost infractor din Romania

In ultimul cuvant in sala de judecata, Alina Bica le-a spus judecatorilor ca, probabil, este cel mai prost infractor din Romania, idee reluata si la iesirea din sediul instantei.

Traficul din Bucuresti va fi restrictionat, duminica, din cauza repetitiilor pentru parada de Ziua Nationala. Care sunt solutiile propuse de autoritati

Repetitiile pentru parada militara de Ziua Nationala care vor avea loc, duminica, se vor desfasura in zona Arcului de Triumf, iar traficul rutier va fi restrictionat, informeaza Brigada Rutiera a Capitalei.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )