Libnet.ro
UNICEF

13:00

116 cazuri de coronavirus in Romania. Doua dintre persoanele infectate, asistente medicale in Hunedoara

Antena3 Antena3,
116 cazuri de coronavirus in Romania. Doua dintre persoanele infectate, asistente medicale in Hunedoara

Alte trei cazuri au fost confirmate cu coronavirus sambata. Bilantul infectatilor a ajuns la 116. Printre acestea se numara si doua asistente medicale care au intrat in contact cu cazul 26, infectata cu coronavirus. continuă pe Antena3

Coronavirus in Romania. Doua noi cazuri, bilantul a ajuns la 70

Alte doua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in Romania, bilantul imbolnavirilor ajungand la 70. Este vorba despre doua persoane din Mehedinti.

Coronavirus. Romania a ajuns la 38 de persoane infectate cu COVID-19. O femeie din Bucuresti, contact al politistului internat la Dimitrie Gerota

O femeie de 54 de ani din Capitala, contact al pacientului internat la Spitalul Dimitrie Gerota, este cel de-al 38 pacient infectat cu coronavirus din Romania. Fostul politist, care a ascuns faptul ca a calatorit in afara tarii, a infectat pana acum 8 persoane din Bucuresti.

CORONAVIRUS |116 cazuri confirmate in Romania. Doua asistente medicale, contaminate

Inca trei cazuri de contaminare cu coronavirus au fost confirmate in Romania. Este vorba despre o femeie de 38 de ani si una de 45 de ani, asistente medicale, ambele din Hunedoara, contacte ale pacientei 26,.

CORONAVIRUS |inca doua cazuri au fost confirmate in Romania. Bilantul total a ajuns la 118

Inca doua cazuri de contaminare cu coronavirus au fost confirmate in Romania, bilantul total ajungand la 118 persoane. Este vorba de o femeie de 43 ani din Vaslui. Aceasta a venit din Italia si se aflata in.

Coronavirus in Romania: Trei noi cazuri, intre care doua asistente medicale din Hunedoara. Bilantul imbolnavirilor - 116

Trei noi pacienti - intre care doua asistente medicale din Hunedoara - au fost confirmati cu coronavirus. Bilantul ajunge la 116 cazuri.

Coronavirus in Romania: 7 noi cazuri, intre care o femeie din Constanta infectata de senatorul Chitac si un asistent medical de la Gerota Bilant: 123 - UPDATE

Sapte noi pacienti - intre care o femeie din Constanta infectata de senatorul Vergil Chitac, un asistent medical de la Spitalul Gerota si un inginer de la ADP sector 4, care fac parte din cercul fostului ofiter MAI - au fost confirmati cu coronavirus sambata seara. Bilantul ajunge la 123 de cazuri. LIVE TEXT Coronavirus in Romania. 123 de cazuri de coronavirus confirmate. Printre pacienti, un deputat PNL si primarul Devei, infectati de senatorul Chitac Romania a intrat in scenariul 3 pentru COVID-19 .

Doua noi cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 47

Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri in Romania. Este vorba despre o femeie de 63 de ani si un barbat de 48 de ani. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 47.

CORONAVIRUS |123 de persoane testate pozitiv in Romania. Un asistent medical de la Spitalul Gerota, infectat

Inca doua cazuri de coronavirus au fost testate pozitiv in Romania. Astfel, bilantul a ajuns la 123 de persoane contaminate. Este vorba de o femeie de 58 ani din Bucuresti. Aceasta este asistent medical in.

CORONAVIRUS |inca trei cazuri confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 121 de persoane testate pozitiv

Alte trei cazuri au fost testate pozitiv in Romania. Astfel, bilantul a ajuns la 121 persoane contaminate cu virusul din China. Este vorba de o femeie in varsta de 25 ani din Cluj Napoca, intoarsa din Berlin.

PeBloguri: PSD: in fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale

In fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale. Preocuparea cea mai importanta a decidentilor politici trebuie sa fie sanatatea si siguranta cetatenilor, afirma Partidul Social Democrat, pe pagina sa de Facebook.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )