Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |inca doua cazuri au fost confirmate in Romania. Bilantul total a ajuns la 118

B1 B1,
CORONAVIRUS |inca doua cazuri au fost confirmate in Romania. Bilantul total a ajuns la 118

Inca doua cazuri de contaminare cu coronavirus au fost confirmate in Romania, bilantul total ajungand la 118 persoane. Este vorba de o femeie de 43 ani din Vaslui. Aceasta a venit din Italia si se aflata in. continuă pe B1

Coronavirus in Romania: Alte doua cazuri au fost confirmate Bilantul a ajuns la 88

Doua noua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate, vineri seara. Este vorba de o femeie din Caras-Severin si un barbat din Bucuresti.

inca doua cazuri de coronavirus, in Mehedinti. Bilantul ajunge la 70 de victime

Inca doua cazuri confirmate de coronavirus, ambele din Mehedinti, au fost anuntate vineri. Astfel, bilantul victimelor ajunge in acest moment la 70 de persoane.

Coronavirus in Moldova. Opt cazuri au fost confirmate. Alte 46 de persoane, suspectate de infectie cu noul virus

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a oferit date noi despre evolutia coronavirusului in Moldova. in total, au fost confirmate opt cazuri de infectie cu noul virus. Alte 46 de persoane sunt suspecte de infectare cu coronavirus. Din cele 46 de cazuri suspecte, 32 de persoane sunt internate la spitalul Toma CIorba din Chisinau, alte 14 persoane sunt internate la spitalul de boli contagioase pentru copii.

inca doua cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajunge la 49

ACTUALIZARE- inca doua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate joi, bilantul imbolnavirilor ajungand la 49 persoane, conform datelor Institutului National de Sanatate Publica INSP). --- *ACTUALIZARE - Alte 5 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate miercuri, iar numarul cazurilor la nivel national a ajuns la 47. --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 52 de ani din Constanta este al 39-lea caz de coronavirus din Romania, acesta declara ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta perioada.

inca doua cazuri de coronavirus, confirmate in Republica Moldova

Inca doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova. in total, in tara sunt confirmate deja sase cazuri de infectie cu noul virus Covid-19. Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a precizat ca au aparut si alte doua cazuri noi suspecte de contaminare cu coronavirus. Ministra a mai subliniat ca ambele persoane infectate au revenit recent din Italia.

inca doua cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajunge la 52

ACTUALIZARE - Alte doua cazuri au fost confirmate, joi seara, in tara noastra. Este vorba despre un sofer de TIR din Mures, care a calatorit in Italia si despre o femeie de 33 de ani care lucreaza in Italia si care s-a intors, marti, in tara. --- * ACTUALIZARE - 50 de cazuri confirmate in Romania. Pacientul 50 este o femeie din Neamt, revenita dintr-o zona de carantina din Italia. --- * ACTUALIZARE - Al 49 - lea caz de coronavirus a fost diagnosticat, joi, in tara noastra, o femeie de 45 de ani, venita din Italia, aflata in carantina in Arad.

Numarul romanilor infectati cu noul coronavirus ajunge la 75. inca doua cazuri in ultima ora, printre ele si managerul Spitalului Gerota

Numarul cazurilor in Romania a ajuns la 75, dupa alte doua cazuri anuntate in ultima ora, printre acestia aflandu-se si managerul Spitalului Dimitrie Gerota, infectat de pacientul 17, fostul politist care nu spus medicilor ca a calatorit in afara tarii. Astfel bilantul pentru ziua de vineri ajunge la 16 cazuri.

CORONAVIRUS |inca doua cazuri de COVID-19 in Romania. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 70

UPDATE: Alte doua cazuri de coronavirus in Romania. Este vorba despre un barbat de26 de ani, din Mehedinti venit din Italia pe data de 12. 2020 si o femeie de 52 de ani, din Mehedinti, contact cu.

UPDATE Alte 6 cazuri de infectare cu coronavirus confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 70

Alte sase cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in Romania, bilantul imbolnavirilor ajungand la 70. Este vorba de trei barbati si o femeie din Constanta, si un barbat si o femeie din Mehedinti.

Alte cinci cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 44

Alte cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 44.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )