Libnet.ro
UNICEF

09:30

CORONAVIRUS |123 de persoane testate pozitiv in Romania. Un asistent medical de la Spitalul Gerota, infectat

B1 B1,
CORONAVIRUS |123 de persoane testate pozitiv in Romania. Un asistent medical de la Spitalul Gerota, infectat

Inca doua cazuri de coronavirus au fost testate pozitiv in Romania. Astfel, bilantul a ajuns la 123 de persoane contaminate. Este vorba de o femeie de 58 ani din Bucuresti. Aceasta este asistent medical in. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Italia: Aproximativ 3.500 de persoane testate pozitiv, intr-o singura zi. Bilantul total al deceselor este de 1.441

Italia a raportat, sambata, 3. 497 de noi persoane testate pozitiv cu virusul din China, iar alte 175 s-au stins din viata. Astfel, numarul total al persoanelor infectate a ajuns la 21. 157, dintre care 1. 441 au.

Primul caz de coronavirus la Constanta. Barbatul testat pozitiv este asistent sef la Spitalul Judetean

Barbatul de 52 de ani este primul caz confirmat in judetul Constanta. Pana acum, au fost testate mai multe persoane, suspecte de coronavirus, dar rezultatele au iesi negative.

CORONAVIRUS |inca trei cazuri confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 121 de persoane testate pozitiv

Alte trei cazuri au fost testate pozitiv in Romania. Astfel, bilantul a ajuns la 121 persoane contaminate cu virusul din China. Este vorba de o femeie in varsta de 25 ani din Cluj Napoca, intoarsa din Berlin.

Politicieni PNL, depistati pozitiv cu coronavirus. 102 persoane confirmate

Inca trei cazuri de coronavirus in Romania, numarul celor infectati ajungand la 102.

Soferul de TIR din Alba Iulia venit recent din Italia nu are coronavirus. Cinci persoane in carantina si 113 izolate la domiciliu

Soferul de TIR care a fost internat marti la Alba Iulia cu suspiciune de coronavirus nu este bolnav. Testul efectuat miercuri este negativ.

CORONAVIRUS |116 cazuri confirmate in Romania. Doua asistente medicale, contaminate

Inca trei cazuri de contaminare cu coronavirus au fost confirmate in Romania. Este vorba despre o femeie de 38 de ani si una de 45 de ani, asistente medicale, ambele din Hunedoara, contacte ale pacientei 26,.

Coronavirus - Marile companii auto din Romania limiteaza la maximum deplasarile. Angajatii din unele divizii lucreaza de acasa

Criza coronavirusului schimba modul de lucru si in cele mai mari companii din industria auto romaneasca: deplasarile cu avionul sunt limitate la maximum, evenimentele interne au fost suspendate, angajatii care nu sunt in productie pot lucra si de acasa, iar sedintele obisnuite sunt inlocuite cu videoconferinte. in cazul in care unii angajati au fost in delegatie in regiunile afectate de coronavirus, acestia se autoizoleaza pentru 14 zile la domiciliu si lucreaza de acasa.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )