Libnet.ro
UNICEF

00:07

15 autocare cu romani din Germania, blocate la Vama Nadlac

România Liberă România Liberă,
15 autocare cu romani din Germania, blocate la Vama Nadlac

Aproximativ 15 autocare cu romani din Germania asteapta sa intre in tara prin Vama Nadlac, judetul A. continuă pe România Liberă

20 de autocare cu romani din Germania, blocate in Vama Nadlac

Douazeci de autocare cu romani sunt blocate in punctul de trecere al frontierei din Nadlac, ca urmare a noilor directive impuse de MAI.

Peste 20 de autocare cu pasageri veniti din Germania si Spania au fost blocate in Vama Nadlac

Mai multe autocare cu romani sositi din Germania si Spania sunt oprite de cateva ore la intrarea in tara prin Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II, pentru trierea medicala a pasagerilor.

Sute de romani veniti din Germania cu 15 autocare asteapta de cateva ore la Nadlac Germania a inchis de luni frontierele

Sute de romani s-au grabit sa revina in tara din Germania, in ultimele 24 de ore, dupa ce aceasta tara a anuntat ca de luni dimineata de luni dimineata inchide granitele cu Franta, Elvetia, Austria, Danemarca si Luxemburg, scrie aradon. ro. La Vama Nadlac II erau oprite luni 15 autocare, in asteptarea efectuarii procedurilor de triere medicala si trimitere in carantina a pasagerilor.

Sute de romani care s-au intors din Germania asteapta sa intre in tara prin Vama Nadlac. Toti vor intra in autoizoare la domiciliu

Mai multe autocare cu romani sositi din Germania sunt oprite de cateva ore la intrarea in tara prin Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II, pentru trierea medicala a pasagerilor. Conform ultimei hotarari a CNSSU, persoanele care se intorc in tara din tari cu mai mult de 500 de cazuri de COVID-19 intra in izolare la domiciliu.

Romanii nu mai vin acasa prin Vama Nadlac

Vama Nadlac este pustie, dupa haosul de ieri, cand peste 10. 000 de oameni au asteptat cu orele pentru a completa formulare si sa fie consultati de medicii de la DSP.

Romanca blocata in haosul din vama Nadlac: Au mintit in declaratii! O natie fara capatai, niste iresponsabili

O romanca blocata in haosul din vama Nadlac, in urma cu doua nopti, a povestit intr-o postare pe Facebook cum incearca oamenii care vin in tara sa scape de controale si, chiar daca vin din zone afectate de coronavirus, nu le pasa ca ii pot imbolnavi si pe altii.

Apelul autoritatilor: Turistii romani din strainatate sa revina in tara!

Ministerul Afacerilor Externe recomanda tuturor cetatenilor romani care se afla ca turisti in strainatate sa depuna demersuri pentru scurtarea sederii si revenirea in tara in cel mai scurt timp, in contextul evolutiei la nivel global a infectiei cu COVID-19 si a demersurilor altor state.

CORONAVIRUS |Trafic intens la vama Nadlac II. Romanii trebuie sa astepte cel putin 120 de minute pentru a putea intra in tara, urmare a verificarilor sistematice

Mai multe autocare asteapta sa intre in tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II. Romanii sunt nevoiti sa astepte cel putin 120 de minute, date fiind masurile exceptionale de verificare.

Doua autocare cu moldoveni din Italia, blocate la frontiera austro-ungara. Chisinaul va oferi o cursa charter pentru acestia. Cine va achita costurile

Doua autocare ale unei companii de transport din Republica Moldova au pornit din Italia spre Moldova, pe 13 martie, in pofida avertismentului lansat de autoritatile de la Chisinau cu privire la faptul ca mai multe state au inchis frontierele in vederea luptei cu virusul COVID-19. Cele doua autocare cu moldoveni la bord au fost blocate la frontiera austro-ungara.

Bogdan Aurescu: Aproximativ 6.000 de romani din Italia, Spania, Austria revin in tara marti noapte prin culoarul special deschis in Ungaria

In jur de 6. 000 de cetateni romani cu 830 de vehicule sunt blocati la granita dintre Austria si Ungaria si vor reveni in tara in aceasta noapte, dupa ce, la insistentele Ministerului roman de Externe, Ungaria a deschis un coridor umanitar de tranzitare a tarii intre orele locale 21:00 si 5:00, potrivit ministrului Bogdan Aurescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )