Libnet.ro
UNICEF

07:01

Romanii nu mai vin acasa prin Vama Nadlac

Antena3 Antena3,
Romanii nu mai vin acasa prin Vama Nadlac

Vama Nadlac este pustie, dupa haosul de ieri, cand peste 10. 000 de oameni au asteptat cu orele pentru a completa formulare si sa fie consultati de medicii de la DSP. continuă pe Antena3

Sute de romani care s-au intors din Germania asteapta sa intre in tara prin Vama Nadlac. Toti vor intra in autoizoare la domiciliu

Mai multe autocare cu romani sositi din Germania sunt oprite de cateva ore la intrarea in tara prin Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II, pentru trierea medicala a pasagerilor. Conform ultimei hotarari a CNSSU, persoanele care se intorc in tara din tari cu mai mult de 500 de cazuri de COVID-19 intra in izolare la domiciliu.

15 autocare cu romani din Germania, blocate la Vama Nadlac

Aproximativ 15 autocare cu romani din Germania asteapta sa intre in tara prin Vama Nadlac, judetul A.

Romanca blocata in haosul din vama Nadlac: Au mintit in declaratii! O natie fara capatai, niste iresponsabili

O romanca blocata in haosul din vama Nadlac, in urma cu doua nopti, a povestit intr-o postare pe Facebook cum incearca oamenii care vin in tara sa scape de controale si, chiar daca vin din zone afectate de coronavirus, nu le pasa ca ii pot imbolnavi si pe altii.

Centrala termica. Cea mai simpla metoda prin care faci economie la factura pentru gaze

Vremea inca se mentine racoroasa, iar locuintele trebuie incalzite pentru a avea confortul de care avem nevoie. Cu cat in camera este mai cald, cu atat factura la gaze naturale va fi mai mare, in deosebi pentru cei care nu au incalzirea subventionata. Cum scadem factura la gaze in ceea ce priveste confortul termic, vorbim .

CORONAVIRUS |Trafic intens la vama Nadlac II. Romanii trebuie sa astepte cel putin 120 de minute pentru a putea intra in tara, urmare a verificarilor sistematice

Mai multe autocare asteapta sa intre in tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II. Romanii sunt nevoiti sa astepte cel putin 120 de minute, date fiind masurile exceptionale de verificare.

Peste 20 de autocare cu pasageri veniti din Germania si Spania au fost blocate in Vama Nadlac

Mai multe autocare cu romani sositi din Germania si Spania sunt oprite de cateva ore la intrarea in tara prin Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II, pentru trierea medicala a pasagerilor.

20 de autocare cu romani din Germania, blocate in Vama Nadlac

Douazeci de autocare cu romani sunt blocate in punctul de trecere al frontierei din Nadlac, ca urmare a noilor directive impuse de MAI.

Primarul Nicolae Robu, catre romanii care vor intra in tara in aceasta noapte prin Vama Cenad: Fratilor, pe repede inainte spre casele dumneavoastra, fara cazari prin hotelurile din Timisoara...

Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, a facut un apel catre romanii care vor intra in tara, in orele urmatoare, prin vamile din vestul tarii, dinspre Ungaria, sa mearga spre casele lor, fara a se opri in hotelurile sau pensiunile din Timisoara sau din judet.

Audiente in prima zi de stare de urgenta: romanii, mai interesati de divertisment decat de programele de stiri

Luni, 16 martie, in prima seara in care a fost declarata stare de urgenta pe fondul pandemiei de coronavirus, romanii au fost mai interesati, potrivit audientelor, de programele de divertisment decat de stiri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )