Libnet.ro
UNICEF

11:30

16 oameni au murit intr-un accident de autocar. Tragedia s-a petrecut in Venezuela

Antena3 Antena3,
16 oameni au murit intr-un accident de autocar. Tragedia s-a petrecut in Venezuela

Cel putin 16 oameni au murit si 36 au fost raniti in coliziunea dintre un camion si un autocar, in centrul Venezuelei, informeaza AFP. Putem confirma moartea a 16 persoane, a precizat Jorge Galindo,. continuă pe Antena3

Un roman a murit intr-un accident de munca in Italia, in prima lui zi de lucru

Un roman de 43 de ani a murit intr-un accident de munca, la Roma, chiar in prima lui zi de lucru. Barbatul a cazut de pe o schela improvizata in via Pescara, in cartierul San Giovanni. Romanul s-a lovit la.

TRAGEDIE la Vaslui: O adolescenta de 15 ani si alte doua persoane au murit intr-un accident.

UPDATE: Adolescenta de 15 ani, ranita grav in urma accidentului de marti dimineata din municipiul Vaslui, a murit la un spital din Iasi, relateaza Mediafax. Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Vaslui, fata de 15 ani ranita grav in accidentul de la trecerea la nivel cu calea ferata de la intrarea in municipiul Vaslui a murit la Spitalul de Copii Sfanta Maria din Iasi. Transportata, initial, la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, adolescenta a fost transferata la spitalul .

Venezuela: Cel putin 16 morti intr-un accident de autocar

Un camion si un autocar au intrat in coliziune, miercuri, in centrul Venezuelei, cauzand moartea a cel putin 16 persoane si ranirea a altor 36, relateazaAFP. Putem confirma moartea a 16 persoane, a declar.

Tragedia din Muntenegru se repeta. Cel putin 38 de morti intr-un accident rutier produs in ...

UPDATE Un nou bilant al accidentului din Italia indica faptul ca 38 de persoane au murit si alte aproximativ zece au fost grav ranite, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea Napoli sud), relateaza AFP. Luni dimineata bilantul era de 36 de morti si alti 10 raniti, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea Napoli sud), potrivit unui bilant provizoriu oferit de .

Tragedia din Muntenegru se repeta. Cel putin 39 de morti intr-un accident rutier produs in ...

UPDATE Un nou bilant al accidentului din Italia indica faptul ca 39 de persoane au murit si alte aproximativ zece au fost grav ranite, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea Napoli sud), relateaza AFP. Luni dimineata bilantul era de 36 de morti si alti 10 raniti, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea Napoli sud), potrivit unui bilant provizoriu oferit de .

Cel putin 36 de persoane au murit in Italia intr-un accident de autocar

Cel putin 36 de persoane au murit si alte aproximativ 10 au fost ranite, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea italiana Napoli, potrivit unui bilant provizoriu oferit de pompieri, transmite AFP.

Italia: sapte morti si zeci de raniti intr-un accident de autocar

Sapte persoane au murit si mai multe au fost ranite duminica, intr-un accident de autobuz din Italia. Autobuzul a cazut de pe un pod rutier 30 de metri in gol, au declarat oficialii politiei, citati de presa italiana, transmite AFP.

Tragedia din Muntenegru se repeta. Cel putin 36 de morti intr-un accident rutier produs in ...

Cel putin 36 de persoane au murit si alte aproximativ zece au fost ranite, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea Napoli sud), potrivit unui bilant provizoriu oferit de pompieri, relateaza Mediafax. Este vorba despre unul dintre cele mai sangeroase accidente rutiere inregistrate in Europa in ultimii ani, ultimul avand loc in martie 2012 in Elvetia, unde au murit 28 de persoane, inclusiv 22 de copii. La ora 01. 45 ora .

Antonia a fost implicata intr-un accident rutier: Dubita ei a fost avariata serios

Antonia si colegii ei au fost implicati intr-un accident. Dubita in care se aflau acestia a fost lovita din spate, de un alt autoturism. Accidentul a fost unul minor, asa ca vedeta si dansatorii ei au.

Cantareata Antonia, implicata intr-un ACCIDENT de masina.

Cantareata Antonia si colegii ei au fost implicati intr-un accident. Dubita in care se aflau acestia a fost lovita din spate de un alt autoturism, informeaza B1 TV. Accidentul a fost unul minor, asa ca vedeta si dansatorii ei au incercat sa treaca peste el cu zambetul pe buze si si-au facut o fotografie cu pagubele, apoi au postat imaginea pe un site de socializare. Intre timp, telenovela lansata in ultima perioada, despre o posibila relatie intre Antonia si Alex Velea, pare doar o reteta .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )