Libnet.ro
UNICEF

23:45

18 politisti de la vama Stamora-Moravita, retinuti de procurorii DIICOT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
18 politisti de la vama Stamora-Moravita, retinuti de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Timisoara au retinut 26 de persoane, dintre care 18 sunt politisti de la PTF Stamora-Moravita, acuzati de coruptie, contrabanda, dar si sprijinirea traficului de migranti sau a unor infractori dati in urmarire generala si care erau lasati sa treaca frontiera, precizeaza unele surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii la vama Moravita. 18 politisti de frontiera, retinuti de DIICOT

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Timisoara au retinut 26 de persoane, dintre care 18 sunt politisti de la vama Stamora-Moravita, acuzati de coruptie, contrabanda, dar si sprijinirea traficului de.

Perchezitii la politistii de la vama Stamora-Moravita, acuzati de coruptie si contrabanda

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Timisoara efectueaza, astazi, 41 de perchezitii domiciliare, in cadrul unei actiuni care vizeaza politisti de frontiera din PTF Stamora-Moravita, acuzati de coruptie, contrabanda, dar si sprijinirea traficului de migranti sau a unor infractori dati in urmarire generala si care erau lasati sa treaca frontiera, precizeaza unele surse din presa.

Perchezitii de amploare la Vama Stamora Moravita. Mai multi politisti de frontiera, acuzati de favorizarea infractorului

Vama Stamora Moravita este blocata, merti dimineata. Procurorii au descins la punctul de trecere a frontierei dupa ce au avut informatii ca politistii au lasat mai multe persoane ca ar fi lasat sa iasa din tara, desi nu aveau acest drept.

17 politisti de frontiera, inclusiv seful PTF Moravita si un sef de tura, arestati preventiv in dosarul de coruptie de la vama Stamora-Moravita

Saptesprezece politisti de frontiera, intre care seful Punctului de Trecere a Frontierei Moravita si un sef de tura, au fost arestati preventiv, miercuri seara, in dosarul in care sunt suspectati, intre altele, ca ajutau contrabandisti de tigari, sprijineau traficul de migranti si favorizau infractori dati in urmarire generala sa iasa din tara.

Politistii de la Stamora-Moravita aveau serviciu de informatii si un sistem de adormit vigilenta supraveghetorilor

Politistii de frontiera de la Vama Stamora-Moravita, luati in vizor de procurorii DIICOT pentru coruptie, pusesera la punct un adevarat serviciu de informatii, pentru a afla din timp despre actiunile de control care vizau contrabanda cu tigari prin punctul de frontiera.

Familie de traficanti de etnobotanice din Barlad, saltata din casa de procurorii DIICOT. Copii de 9 si 14 ani, pusi sa vanda substante interzise

Sotii Manea din Barlad si cei cinci copii ai lor, care au inchegat in ultimii doi ani un veritabil grup infractional organizat, au fost saltati de politisti si procurorii DIICOT Vaslui. Patru dintre ei au fost retinuti urmand ca procurorii sa-i trimita in instanta cu propunerea arestarii preventive.

UPDATE. Ancheta in dosarul Stamora Moravita. 26 de persoane retinute pana acum. 18 sunt politisti de frontiera

Audierile continua si miercuri la sediul DIICOT Timisoara. 26 de persoane, printre care mai multi politisti de frontiera, au fost retinute in urma descinderilor de la Punctul de Trecere al Frontierei Moravita, fiind acuzate de luare sau dare de mita, precum si constituirea unui grup infractional organizat.

UPDATE. Ancheta in dosarul Stamora Moravita. 17 persoane ar putea fi arestate preventiv

Audierile continua si miercuri la sediul DIICOT Timisoara. 26 de persoane, printre care mai multi politisti de frontiera, au fost retinute in urma descinderilor de la Punctul de Trecere al Frontierei Moravita, fiind acuzate de luare sau dare de mita, precum si constituirea unui grup infractional organizat.

Ancheta in dosarul Stamora Moravita. 20 de persoane retinute pana acum

Audierile continua si miercuri la sediul DIICOT Timisoara. 20 de persoane, printre care mai multi politisti de frontiera, au fost retinute pana marti seara, in urma descinderilor de la Punctul de Trecere al Frontierei Moravita, fiind acuzate de luare sau dare de mita, precum si constituirea unui grup infractional organizat.

FOTO. Patru traficanti de droguri retinuti de DIICOT dupa ce au vandut stupefiante unor elevi

Procurorii DIICOT Braila au dispus, marti, retinerea pentru o perioada de 24 de ore pentru patru barbati, acuzati de trafic de droguri de risc si operatiuni cu substante susceptibile a avea efecte psihoactive.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2665 seconds )