Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Ancheta in dosarul Stamora Moravita. 17 persoane ar putea fi arestate preventiv

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Ancheta in dosarul Stamora Moravita. 17 persoane ar putea fi arestate preventiv

Audierile continua si miercuri la sediul DIICOT Timisoara. 26 de persoane, printre care mai multi politisti de frontiera, au fost retinute in urma descinderilor de la Punctul de Trecere al Frontierei Moravita, fiind acuzate de luare sau dare de mita, precum si constituirea unui grup infractional organizat. continuă pe România Liberă

UPDATE. Ancheta in dosarul Stamora Moravita. 26 de persoane retinute pana acum. 18 sunt politisti de frontiera

Audierile continua si miercuri la sediul DIICOT Timisoara. 26 de persoane, printre care mai multi politisti de frontiera, au fost retinute in urma descinderilor de la Punctul de Trecere al Frontierei Moravita, fiind acuzate de luare sau dare de mita, precum si constituirea unui grup infractional organizat.

Ancheta in dosarul Stamora Moravita. 20 de persoane retinute pana acum

Audierile continua si miercuri la sediul DIICOT Timisoara. 20 de persoane, printre care mai multi politisti de frontiera, au fost retinute pana marti seara, in urma descinderilor de la Punctul de Trecere al Frontierei Moravita, fiind acuzate de luare sau dare de mita, precum si constituirea unui grup infractional organizat.

Incendiu la un azil de batrani din Ucraina. Cel putin 17 persoane au murit

Cel putin 17 persoane au murit, duminica, intr-un incendiu care a izbucnit la un azil de batrani, situat intr-un sat la aproximativ 40 de kilometri nord-est de Kiev.

18 politisti de la vama Stamora-Moravita, retinuti de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Timisoara au retinut 26 de persoane, dintre care 18 sunt politisti de la PTF Stamora-Moravita, acuzati de coruptie, contrabanda, dar si sprijinirea traficului de migranti sau a unor infractori dati in urmarire generala si care erau lasati sa treaca frontiera, precizeaza unele surse din presa.

Perchezitii de amploare la Vama Stamora Moravita. Mai multi politisti de frontiera, acuzati de favorizarea infractorului

Vama Stamora Moravita este blocata, merti dimineata. Procurorii au descins la punctul de trecere a frontierei dupa ce au avut informatii ca politistii au lasat mai multe persoane ca ar fi lasat sa iasa din tara, desi nu aveau acest drept.

Politistii de la Stamora-Moravita aveau serviciu de informatii si un sistem de adormit vigilenta supraveghetorilor

Politistii de frontiera de la Vama Stamora-Moravita, luati in vizor de procurorii DIICOT pentru coruptie, pusesera la punct un adevarat serviciu de informatii, pentru a afla din timp despre actiunile de control care vizau contrabanda cu tigari prin punctul de frontiera.

Perchezitii la politistii de la vama Stamora-Moravita, acuzati de coruptie si contrabanda

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Timisoara efectueaza, astazi, 41 de perchezitii domiciliare, in cadrul unei actiuni care vizeaza politisti de frontiera din PTF Stamora-Moravita, acuzati de coruptie, contrabanda, dar si sprijinirea traficului de migranti sau a unor infractori dati in urmarire generala si care erau lasati sa treaca frontiera, precizeaza unele surse din presa.

Tragedie la un azil de batrani! 17 persoane au ars de vii

Cel putin 17 persoane si-au pierdut viata duminica intr-un incendiu izbucnit la un azil de batrani dintr-un sat aflat la aproape 40 de kilometri nord-est de capitala ucraineana Kiev, a informat Ministerul pentru Situatii de Urgenta din Ucraina, informeaza EFE, Reuters si AFP.

Cel putin 17 persoane si-au pierdut viata intr-un incendiu izbucnit la un azil de batrani din Ucraina

Cel putin 17 persoane si-au pierdut viata, duminica, intr-un incendiu izbucnit la un azil de batrani dintr-un sat aflat la aproximativ 37 de kilometri nord-est de Kiev, a informat Ministerul pentru Situatii de Urgenta din Ucraina, citat de Reuters.

Cel putin 17 persoane si-au pierdut viata intr-un incendiu la un azil de batrani din Ucraina

Cel putin 17 persoane si-au pierdut astazi viata intr-un incendiu izbucnit la un azil de batrani dintr-un sat aflat la aproape 40 de kilometri nord-est de capitala ucraineana Kiev, a informat Ministerul pentru Situatii de Urgenta din Ucraina, potrivit agentiilor Reuters, AFP si EFE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )