Libnet.ro
UNICEF

20:00

200 de kilograme de bijuterii si monede din aur si argint vor fi scoase la licitatie

România Liberă România Liberă,
200 de kilograme de bijuterii si monede din aur si argint vor fi scoase la licitatie

Peste 200 de obiecte din aur si argint, in greutate totala de circa 200 de kilograme, vor fi puse in. continuă pe România Liberă

INCEPAND DE LA 1 IULIE Actiunile din tara noastra vor putea fi decontate si depozitate prin Clearstream

Actiunile din tara noastra vor putea fi decontate si depozitate prin depozitarul central international de valori mobiliare ICSD) al Grupului Deutsche Borse, Clearstream, incepand cu 1 iulie 2020, iar BRD - Groupe Societe Generale BRD) va actiona in calitate de partener custode local pentru Clearstream, a anuntat astazi banca, conform Agerpres.

ADVERTORIAL 200 kilograme de aur si argint, in licitatie

Peste 200 de piese de colectie - monede rare, lingouri, bijuterii, obiecte muzeale manufacturate in celebre ateliere europene si romanesti sau medalii unicat, cantaresc aproximativ 200 de kg de aur si argint in licitatia din 7 iulie, in timp ce pretul aurului a crescut la un maxim istoric de 15% de la inceputul anului. in aceste conditii, investitorii cauta in mod activ solutii de protejare a portofoliilor si gasesc in piata aurului, care a devenit cea mai dinamica in acest an, cel mai de incredere vehicul de tezaurizare.

CORONAVIRUS |Germania: Angajatii din industria carnii vor fi testati de doua ori pe saptamana pentru COVID-19

Angajatii din industria carnii din landul german Renania de Nord-Westfalia vor fi testati pentru infectia cu coronavirus de cel putin doua ori pe saptamana. Anuntul a fost facut, duminica, de ministrul.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )