Libnet.ro
UNICEF

08:15

200 de politisti au fost la datorie in ziua de Craciun. Oamenii legii au constatat sapte infractiuni

Adevărul Adevărul,
200 de politisti au fost la datorie in ziua de Craciun. Oamenii legii au constatat sapte infractiuni

Aproape 200 de politisti au fost la datorie in ziua de Craciun. Politistii au intervenit la aproape 50 de solicitari primite din partea cetatenilor, au aplicat peste 70 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 25. 000 de lei si au constatat sapte infractiuni. continuă pe Adevărul

Politistii olteni, recolta de amenzi in ziua de Craciun

Efective importante ale Inspectoratului de Politie Judetean Olt s-au aflat la datorie in ziua de Craciun pentru ca intreaga comunitate din teritoriu sa petreaca sarbatorile in conditii de liniste si siguranta. Neregulile depistate de catre oamenii legii si amenzile pe care le-au aplicat arata ca ziua nu a fost defel una atat de usoara pe cat s-ar crede la prima vedere.

Peste 1.200 de solicitari la Ambulanta Bucuresti in ziua de Craciun

Craciun aglomerat pentru echipajele Ambulantei Bucuresti, care a primit peste 1. 200 de solicitari, cele mai multe pentru diferite afectiuni digestive, dar si pentru intoxicatii cu alcool.

Asociatiile unioniste se declara intimidate de oamenii legii

Anatolie Caraman, presedintele Asociatiei Veteranilor Razboiului 1992 Tiras-Tighina, a precizat ca asociatiile unioniste din Republica Moldova sunt supuse abuzurilor din partea procurorilor cu scopul de a le scoate in afara legii, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )