Libnet.ro
UNICEF

11:30

2014, unul dintre cei mai importanti ani politici de dupa Revolutie: Vezi care au fost cele mai importante evenimente

B1 B1,
2014, unul dintre cei mai importanti ani politici de dupa Revolutie: Vezi care au fost cele mai importante evenimente

Anul 2014 a fost unul extrem de incarcat din punct de vedere politic. Arestarile, demisiile din guvern, alegerile prezidentiale, aliantele politice esuate, tavalugul DNA, promisiunile politicienilor, sunt doar. continuă pe B1

RUSIA va RENASTE. Unul din cei mai puternici oameni din tara spune ca Putin nu se teme de SANCTIUNILE Occidentului

Sanctiunile Occidentului nu vor putea sa-i doboare pe rusi, si-a exprimat convingerea joi ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov. Dimpotriva, in opinia lui Lavrov, actuala situatie ar putea duce chiar.

Fostul deputat PRM Vlad Hogea a murit, la varsta de 37 de ani, in urma unui infarct

Unul dintre cei mai tineri politicieni romani, Vlad Hogea, a murit in urma unui infarct. Fostul deputat ar fi implinit, pe 9 ianuarie, 38 de ani. A lasat in urma un copil de doar cateva luni. Vlad Hogea a fost depu.

Accident in Bulgaria in care au fost implicati 4 romani. Unul dintre raniti a fost transportat la spitalul din Constanta

Un accident rutier in care a fost implicat un autoturism in care se aflau patru cetateni romani s-a produs, duminica dimineata, in Bulgaria, la cativa kilometri de granita cu Romania, unul dintre raniti fiind transportat, in stare stabila, la Spitalul Judetean Constanta.

2014, anul in care Parlamentul Romaniei a pierdut cei mai multi deputati

2014 este anul in care Parlamentul Romaniei a pierdut cei mai multi deputati. Fie ca au fost certati cu legea, fie ca au ales sa opteze pentru alte functii, multi demnitari au disparut din lumea politica.

Topul tarilor care au adus cei mai multi turisti in Romania, in 2014

Cei mai multi turisti straini, in 2014, au venit in tara noastra din Germania, Italia, Israel, Franta si SUA, conform datelor de la Institutului National de Statistica INS), aferente primelor zece luni ale.

Cei mai scumpi 10 fotbalisti din lume - Real Madrid are patru reprezentanti

Printre cei mai scumpi zece jucatori de fotbal din lume se afla patru de la Real Madrid, conform site-ului transfermarkt. com. Cristiano Ronaldo si Lionel Messi sunt la egalitate pe primele doua pozitii), ambii avand o cota de piata de 120 de milioane de euro.

Ce ne recomanda pentru masa de Revelion cei mai buni bucatari: meniuri altfel pentru masa festiva

Dupa masa de Craciun incarcata de preparate traditionale si nu tocmai dietetice, cei mai buni bucatari recomanda un meniu mai usor pentru Revelion, dar si cu preparate deosebite. Chef Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu ne ofera cateva sfaturi pentru meniul festiv.

Bogdan Chirieac, la Esential: Deszapezirea in Romania este una dintre cele mai mari vaci de muls pentru politic

Deszapezirea in Romania este una dintre cele mai mari vaci de muls pentru politic, a declarat analistul Bogdan Chirieac, invitat in editia de luni a emisiunii Esential, de la Antena 3. La fel cum a fost si este.

HeidelbergCement vinde o parte dintre afacerile din Marea Britanie si SUA pentru 1,4 miliarde dolari

HeidelbergCement, unul dintre cei mai mari investitori germani din Romania, vinde o parte dintre afacerile din Marea Britanie si Statele Unite pentru 1,4 miliarde de dolari, pentru a-si concentra activitatea pe productia de ciment si agregate, relateaza The Wall Street Journal.

Istoria sangeroasa a unui condiment: Cei care se ocupau cu productia nucsoarei au fost torturati si masacrati

Nucsoara, unul dintre cele mai populare condimente de iarna, a avut o istorie sangeroasa, potrivit istoricilor culinari.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )