Libnet.ro
UNICEF

01:05

2015, cel mai slab Black Friday din Romania

Online Sport Online Sport,
2015, cel mai slab Black Friday din Romania

Black Friday-ul din Romania, de pe 20 noiembrie, a insemnat pe partea de electronice telefoane, gadgeturi, laptop-uri, tablete etc) cea mai slaba oferta de cand a fost introdus la noi in tara. continuă pe Online Sport

LIVE TEXT Black Friday 2015. Magazinele au dat drumul la reduceri! Ce magazine au stocuri epuizate

Am intrat oficial in Vinerea Neagra. Majoritatea magazinelor au dat startul reducerilor. Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG, a lansat reducerile de Black Friday 2015 la putin dupa ora 08.

LIVE TEXT Black Friday 2015. Magazinele au dat drumul la reduceri! eMAG tine clientii in suspans

Am intrat oficial in Vinerea Neagra. Majoritatea magazinelor au dat startul reducerilor. Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG, a anuntat ca abia de dimineata va lansa reducerile de Black Friday 2015.

Marriott si Starwood creeaza cel mai mare lant hotelier din lume

Marriott International Inc. din SUA a decis sa cumpere Starwood Hotels and Resorts Worldwide Inc. in cadrul unei tranzactii de 12,2 miliarde de dolari, in numerar si actiuni, care va da nastere celei mai mari companii hoteliere din lume.

Reduceri eMAG de Black Friday: cele mai bune oferte la telefoane

Reduceri eMAG sunt foarte usor de gasit in aceste zile, iar in acest articol vi le prezentam pe cateva dintre cele mai interesante. Black Friday 2015 va aduce reduceri considerabile la eMAG. Anul trecut, eMAG a vandut 420. 000 de produse si a inregistrat 1,1 milioane de vizite de pe dispozitive mobile. Magazinul online a incasat [] Reduceri eMAG de Black Friday: cele mai bune oferte la telefoane Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

LIVE TEXT Black Friday 2015. Magazinele au dat drumul la reduceri! eMAG a dat drumul reducerilor cel mai tarziu

Am intrat oficial in Vinerea Neagra. Majoritatea magazinelor au dat startul reducerilor. Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG, a lansat reducerile de Black Friday 2015 la putin dupa ora 08.

Black Friday 2015 la eMAG: telefoanele cu cele mai bune reduceri

Black Friday 2015 la eMAG a inceput. Cel mai mare magazin online din Romania promite lingouri de aur si oferte foarte bune la gadgeturi. Debutul a fost anuntat prin aplicatia eMAG.

Se apropie Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping din Romania.

Se apropie Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping din Romania si daca nu te-ai hotarat inca ce sa iti cumperi, sigur esti in cautare de cadouri pentru sarbatoritii de Sf. Andrei, Sf. Nicolae sau vrei sa fii pregatit pentru Craciun, si aceasta este ocazia perfecta pentru a face economii.

Ce smartwatch-uri si gadget-uri de fitness gasesti in oferta de Black Friday din aceasta dimineata

EMag si-a publicat in jurul orei 8:30 oferta de Black Friday, lasandu-se mult asteptat in comparatie cu ceilalti retaileri de ITC. In categoria smartwatch si bratari fitness, cel mai mare retailer online ofera reduceri de pana la 50%. Va prezentam.

Reduceri eMAG de Black Friday: electrocasnice disponibile la oferta

De Black Friday 2015, cei de la eMAG va ofera reduceri importante la diverse electrocasnice. eMAG va da in mod oficial startul celui mai important eveniment din comertul romanesc peste doar cateva ore. Conform anumitor studii de piata, produsele electrocasnice sunt printre cele mai populare printre romani anul acesta, fiind depasite in popularitate doar de catre [] Reduceri eMAG de Black Friday: electrocasnice disponibile la oferta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai ieftin Android costa 10 dolari si e surprinzator

Spre surprinderea tuturor, cei de la Walmart au inceput sa comercializeze nu unul, ci doua smartphone-uri cu Android create de LG la doar 10 dolari bucata. Cu totii ne-am obisnuit sa investim sume mai mici sau mari intr-un smartphone. Pentru a cobori si mai mult valoarea investitiei, de cele mai multe ori apelam la subventiile [] Cel mai ieftin Android costa 10 dolari si e surprinzator Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )