Libnet.ro
UNICEF

17:00

Se apropie Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping din Romania.

Adevărul Adevărul,
Se apropie Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping din Romania.

Se apropie Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping din Romania si daca nu te-ai hotarat inca ce sa iti cumperi, sigur esti in cautare de cadouri pentru sarbatoritii de Sf. Andrei, Sf. Nicolae sau vrei sa fii pregatit pentru Craciun, si aceasta este ocazia perfecta pentru a face economii. continuă pe Adevărul

eMag Black Friday 2015: La ce produse ofera reduceri magazinul online [INFOGRAFIC]

EMAG organizeaza, pe 20 noiembrie, cea de-a cincea editie a Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping online de pana acum si ofera reduceri in valoare totala de peste 100 milioane de lei la 650. 000 de produse. eMAG estimeaza ca valoarea.

Reduceri eMAG de Black Friday: cele mai bune oferte la telefoane

Reduceri eMAG sunt foarte usor de gasit in aceste zile, iar in acest articol vi le prezentam pe cateva dintre cele mai interesante. Black Friday 2015 va aduce reduceri considerabile la eMAG. Anul trecut, eMAG a vandut 420. 000 de produse si a inregistrat 1,1 milioane de vizite de pe dispozitive mobile. Magazinul online a incasat [] Reduceri eMAG de Black Friday: cele mai bune oferte la telefoane Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romania are cel mai mare deficit in colectarea TVA din Europa Centrala si de Est

Romania are cel mai mare deficit in colectarea TVA din Europa Centrala si de Est, conform datelor oficiale ale Comisiei Europene, citate de Daniel Anghel, lider Impozite Indirecte CEE al PwC. Oficiali din cadrul ministerelor de finante si ale economiei din cinci tari din Europa Centrala si de Est Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Slovacia) au facut apel la o abordare comuna pentru combaterea fraudei de TVA si cresterea colectarii veniturilor bugetare din TVA, in cadrul unei conferinte organizate de PwC in Budapesta.

Romania are cel mai mare deficit in colectarea TVA-ului dintre tarile Europei Centrale si de Est

Romania are cel mai mare deficit in colectarea Taxei pe Valoarea Adaugata dintre tarile din Europa Centrala si de Est, afirma, joi, PwC, intr-un comunicat de presa.

eMag si Piraeus Bank vand lingouri de aur de Black Friday

EMag , cel mai mare retailer online de pe piata locala, pune in vanzare de Black Friday lingouri de aur de 24 karate si monede de aur de 22 karate, cu un discount de 10%, fata de costul total al produsului respectiv, afisat in ziua precendenta.

Ce iti pregateste CautCeas.ro de Black Friday 2015Citeste mai mult:Ce iti pregateste CautCeas.ro de Black Friday 2015

Ai asteptat un an intreg Black Friday pentru a profita de reduceri, insa niciunele nu par la fel de consistente precum cele de pe CautCeas. ro. Aici gasesti ceasuri de la branduri de top la reduceri de pana la 80%! E momentul ideal pentru a cumpara acest accesoriu pentru tine sau pentru cineva drag. Citeste mai mult:Ce iti pregateste CautCeas. ro de Black Friday 2015.

S-a retras din activitate unul dintre cei mai mari jucatori de rugby, daca nu cel mai mare: Emblematicul capitan al All Blaks, Richie McCaw

Este Richie McCaw cel mai mare jucator de rugby din toate timpurile? Desi jocul comparatiilor este inselator, acest jucator a marcat, prin palmaresul si influenta sa, istoria rugbyului si a All Blacks, al carui capitan a fost pana la anuntul retragerii sale, joi, scrie AFP.

LG a instalat cel mai mare ecran OLED, iar dimensiunea este fabuloasa

Este evident ca instalatii de o asemenea amploare nu se preteaza decat in medii profesionale, dar LG tocmai a depasit un record impresionant. in momentul in care incepi sa lucrezi la un proiect care tine de domeniul tehnologic, ai beneficii enorme pe partea de promovare in cazul in care include un superlativ absolut. Orice intelege [] LG a instalat cel mai mare ecran OLED, iar dimensiunea este fabuloasa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Reactia amuzanta a pisicilor cand dau nas in nascu cel mai mare dusman: un castravete

In ultimele zile, o compilatie video cu pisici face furori pe retelele de socializare, fiind vizualizata de milioane de utilizatori. Videoclipul arata reactia amuzanta a felinelor in momentul in care dau nas in nas cu cel mai mare dusman: castravetele.

Marriott si Starwood creeaza cel mai mare lant hotelier din lume

Marriott International Inc. din SUA a decis sa cumpere Starwood Hotels and Resorts Worldwide Inc. in cadrul unei tranzactii de 12,2 miliarde de dolari, in numerar si actiuni, care va da nastere celei mai mari companii hoteliere din lume.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )