Libnet.ro
UNICEF

05:45

2016 se anunta a fi cel mai bun an din ultimii 10 pentru turismul romanesc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
2016 se anunta a fi cel mai bun an din ultimii 10 pentru turismul romanesc

2016 se preconizeaza a fi cel mai bun an, din ultimii 10, in domeniul turismului, conform unui strudiu realizat de analistii agentiei de servicii financiare KeysFin www. keysfin. com). continuă pe Ziarul Bursa

Afacerile din industrie au avansat in aprilie cu 9,3%, cel mai bun ritm din ultimii doi ani

Cifra de afaceri a companiilor din industrie a crescut, in aprilie, cu 9,3% fata de aceeasi perioada din 2015, ceea ce inseamna cel mai ridicat ritm inregistrat din luna mai 2014, cand procentul a fost 10,9%.

Viktor Kassai, arbitrul meciului Franta-Romania, considerat cel mai bun produs de export al fotbalului maghiar

Maghiarul Viktor Kassai, cel care va arbitra meciul Franta-Romania, din debutul Campionaului European de fotbal este considerat ca fiind unul dintre ultimii reprezentanti ai unei generatii cu traditie in.

Cel mai bun tort cu cirese si bezea

Zilele petrecute alaturi de prieteni pot avea un nou sens cu o felie din acest delicios tort cu cirese si bezea. Nu-i asa ca deja vi s-a facut pofta?.

Au inceput inscrierile la scoala de vara Constantin Cunescu Business Law School, editia a V-a. Cel mai bun pledant merge la Viena la Concursul de Arbitraj Comercial International

Societatea de avocatura de business Cunescu, Balaciu Asociatii a deschis inscrierile la cea de-a cincea editie a scolii de vara de Constantin Cunescu Business Law School. Sesiunea de inscrieri dureaza pana pe 24 iunie, iar scoala de vara se desfasoara in Bucuresti in perioada 4-8 iulie. Tinerii avocati stagiari si studentii in ani finali 3, 4 sau la Master, pot participa la o sesiune intensiva de invatare a principiilor esentiale din avocatura de business, care culmineaza cu o sesiune de arbitraj simulat interactiv.

HANDS ON Lenovo Moto Z Poate cel mai bun telefon modular pe care sa il cumperi, daca voiai asa ceva

Moto Z si Z Force sunt primele telefoane pe care Lenovo sa le lanseze sub legenda Motorola si sa incerce ceva nou cu ele. Sunt ambele modulare, dar nu la fel ca LG G5. Sunt modulare, dar utilizatorii vor decide daca un asa design e de viitor sau nu. Deocamdata, nu pare. Lenovo a prezentat [].

Cel mai bun salau la cuptor

Indiferent de modul in care il prepari, fie ca-l insotesti de sosuri inedite, fie de o mamaliga aburinda si de nelipsitul nostru mujdei, gustul pestelui este inegalabil.

Dacian Ciolos, interviu in presa franceza: Ma astept sa vad cateva mii de romani care vin pentru meciul de deschidere de la Campionatul European. Cel mai bun va castiga si eu cred ca romanii sunt cei mai buni (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos se afla in Franta, unde va participa la festivitatea de deschidere a Campionatului European de fotbal, precum si la meciul Romania-Franta de vineri. intr-un interviu.

Cele mai bune rezultate din ultimii 10 ani pentru Clubul Rizea Wushu

Clubul Sportiv Rizea Wushu s-a intors de la Campionatul National de Wushu cu 6 medalii de aur, 2 de argint si 5 de bronz.

Cel mai mare eveniment de drift din Europa de Est, pe 25-26 iunie la Bucuresti

Peste 60 de piloti din Romania, Ucraina, Turcia, Polonia, Italia, Ungaria si Bulgaria vor lua startul la cel mai mare eveniment de drift din ultimii 5 ani organizat in Estul Europei, etapa a doua a Campionatului National 2016 powered by Amuse, care va avea loc in perioada 25-26 iunie in jurul Casei Poporului, si unde sunt asteptati aproximativ 30. 000 de spectatori, anunta Romanian Drift Community printr-un comunicat.

Cum se prepara cel mai bun sos de vin rosu pentru friptura: reteta simpla si gustoasa care merge cu carnea de porc, de vita si de miel

Daca stiti povestea cu sarea in bucate, inseamna ca va fi usor sa intelegeti importanta sosului pentru o friptura. De el depinde gustul unui preparat de senzatie, potrivit sa-ti impresionezi musafirii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )