Libnet.ro
UNICEF

11:30

in 2020, Guvernul a folosit cea mai mare suma din fondul de rezerva din ultimii 13 ani

România Liberă România Liberă,
in 2020, Guvernul a folosit cea mai mare suma din fondul de rezerva din ultimii 13 ani

Alocarile bugetare din fondul de rezerva, aflat la dispozitia Guvernului, au crescut in 2020, cu 54%. continuă pe România Liberă

O compania aeriana isi mareste flota cu 270 de avioane, cea mai mare achizitie din istoria sa

Compania aeriana United Airlines a lansat marti cea mai mare comanda din istoria sa, 200 de avioane Boeing 737 MAX si 70 de avioane Airbus A321neo, cu o valoare de peste 30 de miliarde de dolari, transmite Reuters.

Portugalia - cea mai mare crestere a numarului de noi cazuri zilnice din ultimele patru luni

Numarul noilor cazuri de COVID-19 in Portugalia a crescut cu 2. 362 in ultimele 24 de ore, cea mai mare crestere zilnica dupa jumatatea lunii februarie, indica datele publicate miercuri de guvernul de la Lisabona, transmite Reuters.

Bianca Dragusanu, desfiintata de cea mai mare rivala. Nu a avut mila deloc cu vedeta

Un nou scandal a izbucnit intre Claudia Patrascanu si Bianca Dragusanu. Celebra artista nu a avut mila deloc de controversatul designer. De ce fosta sotie a lui Gabi Badalau nu o vrea pe blondina in preajma baietilor ei, Nicholas si Gabriel. Care este motivul ei, de fapt. Bianca Dragusanu, desfiintata de cea mai mare rivala .

Astronomii cred ca au gasit cea mai mare cometa observata vreodata

Doi astronomi cred ca au descoperit cea mai mare cometa observata vreodata de oameni, o cometa a carui nucleu inghetat are intre 100 si 200 km lungime, fiind de cateva ori mai mare decat celebra cometa Hale-Bopp care a fost studiata acum 25 de ani, scrie New York Times. Dintre toate corpurile ceresti, cometele sunt cele mai spectaculoase si majoritatea sunt originare din norul lui Oort, o regiune extrem de indepartata.

Israelul intareste bariera de protectie in Fasia Gaza cu patrule semi-automate. Ce inseamna asta pentru cea mai mare inchisoare in aer liber din lume

Armata israeliana a instalat roboti Jaguar semi-automati inarmati cu cu mitraliere MAG de 7. 62 mmla granita sudica a Israelului cu Fasia Gaza pentru a substitui partial patrulele de soldati, intarind o linie de aparare de circa 64 de kilometri care blocheaza intrarile in Israel din enclava considerata cea mai mare inchisoare in aer liber din lume.

Marea Britanie a interzis cea mai mare platforma de tranzactionare a criptomonedelor din lume Avertismentul remis de autoritatea de supraveghere financiara

Autoritatea de supraveghere financiara din Marea Britanie a interzis Binance, cea mai mare platforma de tranzactionare a criptomonedelor din lume, relateaza BBC.

Drama traita de Nico toata viata ei. Si-a spus cea mai mare durere de pe suflet la Neatza: Greu, foarte greu!

Cunoscuta artista Nico a venit azi in emisiunea Neatza cu Razvan si Dani, unde a vorbit despre proiectele sale. in plus, artista a vorbit si despre drama din viata sa. Drama traita de Nico toata viata ei Nico a marturisit ca isi doreste iar o colaborare cu BUG Mafia si ca chiar lucreaza la o .

Urgenta climatica bate la usa. Uniunea Europeana ia o decizie radicala privind cea mai mare piata de carbon din lume

Uniunea Europeana detine cea mai mare piata de carbon din lume. Pe fondul unor decizii radicale, alimentate de urgenta climatica, piata UE se va extinde si va deveni si mai.

Citu: Bucuresti are cea mai mare rata de vaccinare din tara. Zero persoane infectate in ultimele 24 de ore

Premierul Florin Citu a transmis pe Facebook ca Bucuresti are cea mai mare rata de vaccinare in contextul in care astazi nu a fost inregistrat niciun caz nou de coronavirus in oras. El a reafirmat ca vaccinarea este singura solutie pentru depasirea pandemiei.

Singurul scenograf roman din Cartea Recordurilor. Gelu Risca a creat cea mai mare gradena rotativa din teatru

Gelu Risca, din Botosani, este singurul scenograf roman care a ajuns in Cartea Recordurilor, gratie unui proiect care a uluit intreaga industrie a teatrului: cea mai mare gradena rotativa din lume.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2906 seconds )