Libnet.ro
UNICEF

22:30

JO 2020 Tokyo, fotbal: Olaroiu explica de ce am ajuns sacul de box al Coreei de Sud

Adevărul Adevărul,
JO 2020 Tokyo, fotbal: Olaroiu explica de ce am ajuns sacul de box al Coreei de Sud

Se spune ca fotbalul e oglinda societatii. in cazul Romaniei, acest lucru se vede perfect! Pentru ca, intr-o tara in care competenta nu conteaza, iar modele de succese sunt personaje grobiene, si fotbalul plateste tribut unei mentalitati paguboase. continuă pe Adevărul

JO 2020 Tokyo, fotbal: Cornel Dinu, oripilat de ce am ajuns: Mi-a fost rusine ca sunt roman!

Prestatia groaznica a nationalei olimpice de fotbal a stricat ziua celor care s-au asezat in fata televizoarelor, in speranta de a vedea un rezultat care sa ne creasca sansele de calificare, in sferturi.

JO 2020 Tokyo, fotbal: CTP, devastator cu nationala olimpica a Romaniei! Cum a catalogat echipa lui Radoi

Romania s-a calificat la turneul olimpic de fotbal, dupa o asteptare de 57 de ani, Ce s-a intamplat insa, astazi, la Kashima, a risipit entuziasmul participarii si ne-a aratat cat de mult am decazut.

JO 2020 Tokyo, fotbal: Romania, pulverizata de Coreea! Cum arata clasamentul grupei si sansele la calificare

In etapa a doua a Grupei B a turneului olimpic, selectionata de fotbal a Romaniei U23 a fost umilita de reprezentativa din Coreea de Sud, fiind invinsa cu un scor sever, 4-0 1-0).

JO 2020 Tokyo, fotbal.Capitanul Romaniei, dupa 0-4 cu Coreea de Sud: Am avut putin ghinion. Nu este nimic, se intampla

Capitanul echipei olimpice a Romaniei, Marius Marin, a declarat, duminica, dupa 0-4 cu Coreea de Sud, ca jucatorii romani si-au dorit victoria in meciul cu Coreea de Sud, dar au avut ghinion, la autogolul marcat de el si la cartonasul rosu primit de Ion Gheorghe.

JO 2020 Tokyo, fotbal:Radoi, explicatiile dezastrului din meciul cu Coreea de Sud: O lectie de fotbal, o umilinta

Romania a pierdut al doilea meci din cadrul Grupei B a turneului olimpic 4-0 cu Coreea de Sud, dupa ce tricolorii au jucat a doua repriza in inferioritate numerica.

JO 2020 Tokyo: De ce Romania merita din plin palma fotbalistica pe care a primit-o de la Coreea de Sud

De ani buni, radem de fotbalul asiatic. Pe arabi, i-am facut camile, iar despre japonezi si sud-coreeni am spus ca stiu sa alerge pana la epuizare si atat. Ieri, am primit o lectie fotbalistica extrem de dureroasa. Pentru ca ne credem cei mai frumosi si cei mai destepti, desi am ajuns in lumea a 4-a.

JO 2020 Tokyo: Programul romanilor in competitiile de duminica! Nationala lui Radoi, meci infernal cu Coreea de Sud

In a treia zi a Jocurilor Olimpice din Japonia, duminica, reprezentantii Romaniei vor lua parte la 7 probe: baschet 33, canotaj, fotbal, gimnastica artistica, inot, judo si tenis de masa.

JO 2020 Tokyo, inot: Popovici, magic! David e in semifinalele probei de 100 de metri liber

Tanarul de 16 ani a incheiat o zi foarte buna pentru el, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Dupa locul 4 pe care s-a clasat, in finala de 200 de metri liber, el a avansat in semifinalele probei sale preferate.

JO 2020 Tokyo: Am terminat-o cu tenisul! Ultimele doua romance, eliminate incredibil

O proba care a dezamagit, inca inainte de startul Jocurilor Olimpice, din cauza refuzului vedetelor noastre de a se deplasa la Tokyo, s-a si incheiat deja pentru noi, dupa primele doua runde.

JO 2020 Tokyo: Mihaela Buzarnescu, eliminata in turul al doilea

Mihaela Buzarnescu, locul 169 WTA, singura jucatoare romana de pe tabloul principal de simplu, a fost eliminata in turul al doilea al turneului olimpic de tenis de la Tokyo.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )