Libnet.ro
UNICEF

18:45

JO 2020 Tokyo: Premiu de consolare pentru Romania, dupa inca o zi fara medalie. Bianca Ghelber, rezultat mare

Adevărul Adevărul,
JO 2020 Tokyo: Premiu de consolare pentru Romania, dupa inca o zi fara medalie. Bianca Ghelber, rezultat mare

Delegatia tricolora a bifat a 5-a zi la rand in care niciun sportiv n-a mai ajuns pe podiumul olimpic, in Japonia. continuă pe Adevărul

JO 2020 Tokyo: Zi neagra pentru sportivii romani! Esecuri pe banda si o singura veste buna

Delegatia tricolora ramane cu cele patru medalii cucerite, in prima saptamana, dupa ce, astazi, am avut infrangeri, in probe care ne puteau trimite pe podiumul olimpic.

JO 2020 Tokyo, canoe: Efortul supraomenesc pe care nu-l intelegem! Ce a patit Victor Mihalachi dupa finala

Romania a ratat medalia olimpica, dupa o cursa nebuna, in care dinamovistul Victor Mihalachi 32 de ani) si stelistul Catalin Chirila 23 de ani) s-au clasat pe locul 5 din 8. Pentru noi, la asta se rezuma munca titanica a celor doi. Pentru ei, rezultatul a insemnat ratarea unui obiectiv pentru care au suferit, de-a lungul unui ciclu olimpic.

JO 2020 Tokyo, canoe: Romania a ratat medalia olimpica dupa o cursa nebuna! Astazi, avem alte doua finale

La cinci zile dupa ultima medalie castigata de delegatia tricolora, cea de argint luata de Marius Cozmiuc si Ciprian Tudosa, la canotaj dublu rame masculin), alti doi sportivi au fost pe punctul de a ajunge pe podium.

JO 2020 Tokyo: Romania, noi sperante la medalii! De unde putem primi vesti bune, in urmatoarele ore

Deocamdata, dupa ce sportivii de la cantoaj si-au incheiat probele, asistam la o seceta. Din fericire, aceasta situatie se poate schimba.

JO 2020 Tokyo, tenis: Dezvaluire emotionanta dupa esecul lui Djokovici. Tatal sau a citit mesajul lui Novak

Dupa un sezon istovitor, in care a castigat Australian Open, French Open si Wimbledon, Nole s-a suit in avionul spre Tokyo, pentru a ataca si aurul olimpic. Se va intoarce insa acasa, cu mana goala.

JO 2020, tenis (f): Belinda Bencic a castigat aurul pentru Elvetia dupa ce a invins-o pe Marketa Vondrousova

Chiar daca Roger Federer nu s-a aflat la Tokyo, Elvetia a castigat medalia de aur la tenis: Belinda Bencic 12 WTA si favorita 9) a castigat turneul feminin proba de simplu) dupa ce a invins-o pe Marketa Vondrousova Cehia42 WTA).

JO 2020 Tokyo, tenis: Finale epice la fete! Aurul merge in Elvetia, iar bronzul, in Ucraina

Iubitorii tenisului din Romania s-au uitat cu jind la cele doua confruntari, in urma carora s-au dat medaliile probei feminine. Pentru ca am sperat atat de mult sa o vedem pe Simona Halep pe podium, dar, din pacate, am pierdut aceasta sansa din cauza unei accidentari.

JO 2020 Tokyo, gimnastica: Larisa Iordache, devastata! Medicul lotului i-a descris starea emotionala si fizica

Gimnasta de 25 de ani a revenit in sala, dupa trei operatii la tendonul ahilian, avand un singur obiectiv: sa concureze la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Din pacate, visul ei s-a spulberat, in aceasta dimineata.

JO 2020 Tokyo, gimnastica: Mesajul COSR dupa drama traita de Larisa Iordache. Imaginile spun totul FOTO

Delegatia Romaniei, aflata in Japonia, a fost zguduita de retragerea Larisei inaintea finalei de la barna. Iar asta pentru ca sportiva de 25 de ani suferise enorm ca sa concureze pentru medalia olimpica.

JO 2020 Tokyo: Sportivii de la canotaj, primiti ca niste eroi la revenirea in tara VIDEO

Delegatia care ne-a adus trei medalii, una aur si doua de argint, s-a intors in Romania, fiind primita in Salonul Oficial al Aeroportului International Henri Coanda.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )