Libnet.ro
UNICEF

10:45

JO 2020 Tokyo: Romania, noi sperante la medalii! De unde putem primi vesti bune, in urmatoarele ore

Adevărul Adevărul,
JO 2020 Tokyo: Romania, noi sperante la medalii! De unde putem primi vesti bune, in urmatoarele ore

Deocamdata, dupa ce sportivii de la cantoaj si-au incheiat probele, asistam la o seceta. Din fericire, aceasta situatie se poate schimba. continuă pe Adevărul

JO 2020 Tokyo: Sportivii de la canotaj, primiti ca niste eroi la revenirea in tara VIDEO

Delegatia care ne-a adus trei medalii, una aur si doua de argint, s-a intors in Romania, fiind primita in Salonul Oficial al Aeroportului International Henri Coanda.

JO 2020 Tokyo, fotbal: Capitanul nationalei U23, ironii la adresa suporterilor dupa dezastrul din Japonia

Nationala de fotbal a Romaniei U23 a avut o prestatie dezolanta la Jocurile Olimpice, unde a parasit competitia inca din faza grupelor, in condtiile in care a avut parte de adversare foarte accesibile.

JO 2020 Tokyo, fotbal. Acuzatii grave la adresa fotbalistilor romani: Anumiti jucatori nu au vrut sa mearga!

Romania a deplasat la competitia de fotbal a Jocurilor Olimpice de la Tokyo un loc incropit si a fost eliminata inca din grupe, desi a avut parte de aversare mai mult decat accesibile.

JO 2020, lupte: Alin Alexuc-Ciurariu, invins in optimi de triplul campion olimpic Mijain Lopez Nunez

Sportivul Alin Alexuc-Ciurariu a fost invins, duminica, de triplul campion olimpic Mijain Lopez Nunez Cuba) in meciul de debut la categoria 130 kg, in cadrul competitiei de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

JO 2020 Tokyo, tenis: Finale epice la fete! Aurul merge in Elvetia, iar bronzul, in Ucraina

Iubitorii tenisului din Romania s-au uitat cu jind la cele doua confruntari, in urma carora s-au dat medaliile probei feminine. Pentru ca am sperat atat de mult sa o vedem pe Simona Halep pe podium, dar, din pacate, am pierdut aceasta sansa din cauza unei accidentari.

JO 2020 Tokyo, inot: David Popovici, maturitate impresionanta! Ce a declarat dupa finala de 100 de metri liber

Nu doar ce face in bazin il transforma pe pustiul de 16 ani in cel mai promitator sportiv din Romania, la ora actuala. Discursurile sale de dupa concursuri sunt la fel de impresionante precum rezultatele sale.

JO 2020 Tokyo, tenis: Zverev, baiatul de aur! Neamtul si-a spulberat adversarul in finala olimpica

Alexander Zverev 24 de ani, 5 ATP) si-a incheiat parcursul de vis, la Tokyo, cu o victorie categorica, in care a dominat, cap-coada, finala masculina.

JO 2020 Tokyo, tenis: Dezvaluire emotionanta dupa esecul lui Djokovici. Tatal sau a citit mesajul lui Novak

Dupa un sezon istovitor, in care a castigat Australian Open, French Open si Wimbledon, Nole s-a suit in avionul spre Tokyo, pentru a ataca si aurul olimpic. Se va intoarce insa acasa, cu mana goala.

JO 2020 Tokyo. Simionescu s-a oprit in optimile probei de judo,Firfirica a ratat calificarea in finala la aruncarea discului

Dimineata zilei de vineri a fost una cu ghinion pentru delegatia Romanie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, reprezentatii tariii noastre inregistrand dezamagiri pe linie.

JO 2020 Tokyo, canotaj: Echipajul de dublu vasle categorie usoara feminin a ratat podiumul in finala probei

Echipajul de dublu vasle categorie usoara feminin, format din Gianina Beleaga si Livia Ionela Cozmiuc, a ocupat, joi dimineata, locul sase in ultimul act de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )