Libnet.ro
UNICEF

01:05

JO 2020 Tokyo, gimnastica: Mesajul COSR dupa drama traita de Larisa Iordache. Imaginile spun totul FOTO

Adevărul Adevărul,
JO 2020 Tokyo, gimnastica: Mesajul COSR dupa drama traita de Larisa Iordache. Imaginile spun totul FOTO

Delegatia Romaniei, aflata in Japonia, a fost zguduita de retragerea Larisei inaintea finalei de la barna. Iar asta pentru ca sportiva de 25 de ani suferise enorm ca sa concureze pentru medalia olimpica. continuă pe Adevărul

JO 2020 Tokyo, gimnastica: Larisa Iordache nu va concura in finala de la barna

Gimnasta Larisa Iordache nu va concura in finala olimpica de la barna, a anuntat, marti, COSR, printr-un mesaj publicat pe pagina de Facebook.

JO 2020 Tokyo, gimnastica: Larisa Iordache, devastata! Medicul lotului i-a descris starea emotionala si fizica

Gimnasta de 25 de ani a revenit in sala, dupa trei operatii la tendonul ahilian, avand un singur obiectiv: sa concureze la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Din pacate, visul ei s-a spulberat, in aceasta dimineata.

JO 2020 Tokyo, gimnastica: Filmul teribil al retragerii Larisei Iordache. Fotograful COSR a surprins totul

Cea mai proasta veste pentru delegatia Romaniei, in a doua saptamana de la Jocurile Olimpice, a fost, fara indoiala, retragerea gimnastei de 25 de ani, inaintea finalei de la barna.

JO 2020 Tokyo, gimnastica: Larisa Iordache sufera! Antrenorul i-a descris starea medicala inaintea finalei

Gimnasta de 25 de ani ar trebui sa concureze pentru podiumul olimpic, la barna, marti dimineata, de la ora 11. 50, ora Romaniei TVR 1, Eurosport). Din pacate, e departe de forma ei optima din punct de vedere fizic.

JO 2020 Tokyo, tenis: Dezvaluire emotionanta dupa esecul lui Djokovici. Tatal sau a citit mesajul lui Novak

Dupa un sezon istovitor, in care a castigat Australian Open, French Open si Wimbledon, Nole s-a suit in avionul spre Tokyo, pentru a ataca si aurul olimpic. Se va intoarce insa acasa, cu mana goala.

Florin Citu, miscat de drama traita de Larisa Iordache, la Tokyo: I-a lasat un mesaj pe Facebook

Premierul Romaniei a incurajat-o pe gimnasta de 25 de ani, care traverseaza un moment extrem de dificil, dupa ce a ratat finala olimpica, la barna.

JO 2020: Larisa Iordache se pregateste pentru finala de la barna: Glezna rezista

Gimnasta Larisa Iordache, accidentata la metatarsiene in calificarile la JO de la Tokyo, se antreneaza in vederea finalei de la barna din 3 august, informeaza COSR.

JO 2020 Tokyo: Avem o finala stelara la fotbal! Aurul se acorda, sambata, dupa un meci al gigantilor

Nationala olimpica a Romaniei s-a intors de mult acasa, dupa ce a parasit competitia in faza grupelor. Echipele cu adevarat bune si-au continuat insa parcursul, iar astazi, am avut cele doua semifinale, gazduite de Kashima si Saitama.

JO 2020 Tokyo, canoe: Efortul supraomenesc pe care nu-l intelegem! Ce a patit Victor Mihalachi dupa finala

Romania a ratat medalia olimpica, dupa o cursa nebuna, in care dinamovistul Victor Mihalachi 32 de ani) si stelistul Catalin Chirila 23 de ani) s-au clasat pe locul 5 din 8. Pentru noi, la asta se rezuma munca titanica a celor doi. Pentru ei, rezultatul a insemnat ratarea unui obiectiv pentru care au suferit, de-a lungul unui ciclu olimpic.

JO 2020 Tokyo: Imagine teribila cu momentul in care Larisa Iordache a izbucnit in lacrimi

Gimnasta de 25 de ani a revenit in sala de concurs, dupa o lunga perioada de inactivitate, cu un singur gand: sa concureze la JO 2020. Din pacate, visul i s-a naruit.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )