Libnet.ro
UNICEF

06:15

in 2021, cea mai buna branza din lume provine de la capra. De ce are o dunga neagra in mijloc

Antena3 Antena3,
in 2021, cea mai buna branza din lume provine de la capra. De ce are o dunga neagra in mijloc

O branza de capra din Spania a castigat miercuri primul loc la World Cheese Awards. continuă pe Antena3

Cea mai scumpa casa din lume a fost scoasa la vanzare dupa ce dezvoltatorul a dat faliment. Cat costa palatul

O proprietate din Los Angeles, considerata cea mai scumpa casa din lume, a fost scoasa la vanzare la suma de 225 de milioane de euro. Locuinta ar fi trebuit sa fie listata cu 500 de milioane de euro, dar din cauza ca proprietarul nu a platit datoriile si a dat faliment, casa se vinde acum la un pret injumatatit.

Cea mai buna veste de inceputul valului 4! Anuntul facut in urma cu scurt timp de medicul Octavian Jurma

Medicul Octavian Jurma aduce o veste buna pentru toti romanii. Acesta este cel mai bun anunt de la inceputul valului 4 al pandemiei. Ce declaratii face epidemiologul? Veste buna pentru romani: ce se intampla pentru prima oara de la inceputul valului 4 Epidemiologul Octavian Jurma a afirmat in cursul serii de marti ca ne afla .

Cum alegi cea mai buna varza pentru murat din piata. Cum trebuie sa fie frunzele ei, de fapt

Varza murata este una dintre delicatesele pregatite de gospodine toamna, pentru a o folosi in timpul iernii la prepararea celebrelor sarmalute sau a diverselor salate de sezon. Sfarsitul lunii octombrie este momentul ideal pentru pus varza la murat in butoaie mici, daca vrei sa fie gata pentru retetele traditionale de Craciun. Datorita acestor sfaturi,oricine se .

Sepsi Dinamo 4-1. Prima victorie pentru covasneni pe noul stadion si doar a doua din sezon |Dinamo, a 10-a infrangere in 14 meciuri. Au cea mai slaba aparare din Liga 1

Sepsi Sf. Gheorghe i-a aplicat o corectie aspra lui Dinamo, scor 4-1, intr-un meci disputat, duminica seara, in etapa a 14-a din CASA Liga 1.

BETANO a fost desemnat cel mai bun operator din Romania in cadrul Bookmaker Awards 2021

Com, operator european de top al industriei de pariuri sportive si cazinou online, a primit 5 premii Better Collective in cadrul galei Bookmaker Awards 2021, remarcandu-se drept cea mai buna platforma din Romania.

ANCHETA Sucevenii platesc cea mai ieftina caldura

Din crengute si surcele facem hartapele .

Aproape 300 de orase din Romania in scenariul rosu. Otopeni, judetul Ilfov, e orasul cu cea mai mare rata de infectare din tara (DOCUMENT)

Rata de infectare este mai mare sau egala cu 3 in 294 de orase din Romania, arata datele comunicate miercuri de autoritati. Otopeni, judetul Ilfov, este orasul care inregistreaza cea mai mare incidenta din tara .

Perioada de sapte ani 2015-2021, probabil cea mai calda inregistrata vreodata, anunta Organizatia Meteorologica Mondiala

Perioada de sapte ani 2015-2021 este, probabil, cea mai calda perioada inregistrata vreodata, a anuntat duminica Organizatia Meteorologica Mondiala OMM), evocand in acest raport anual intrarea climei mondiale pe un teren necunoscut, relateaza AFP.

Cea mai noua tehnologie nucleara va fi oferita Romaniei de SUA

Cea mai noua tehnologie nucleara civila va fi oferita Romaniei de Statele Unite. Aceasta chestiune a fost discutata de presedintii Klaus Iohannis si Joe Biden. Discutia celor doi sefi de stat s-a purtat in contextul conferintei de mediu COP26, de la Glasgow. Potrivit unui comunicat al Casei Albe, SUA si Romaniavor anunta intentia de a .

Cea mai veche manastire rupestra din Romania este de nerecunoscut. Chiar daca este intr-o avansata stare de degradare, atrage anual mii de turisti

Corbii de Piatra este cea mai veche manastire rupestra din Romania, fiind realizata in secolul XIV-lea. Tot aici se regaseste si cel mai vechi ansamblu de pictura, insa cladirea este intr-o stare avansata de degradare. Biserica din piatra, intr-o stare avansata de degradare Manastirea se afla in satul Jgheaburi, la 165 de kilometri de Bucuresti .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2257 seconds )