Libnet.ro
UNICEF

00:07

2022 Vedetele

Libnet Ro
Uita de Facebook si Instagram, banii sunt pe TikTok: asa te imbogatesti in 2023 pe internet

Uita de Facebook si Instagram, banii sunt pe TikTok: asa te imbogatesti in 2023 pe internet

Anul 2022 a confirmat fara echivoc faptul ca cei mai multi bani care se castiga din online si se investesc in online ajung la vedetele de pe TikTok. Cele mai mari bugete de publicitate.

Horoscop 20 decembrie 2022. Racii obtin tot ce isi doresc!

Horoscop 20 decembrie 2022. Racii sunt vedetele zodiacului astazi pentru ca obtin tot ce isi propun, negociaza la sange, in favoarea lor, evident si capteaza atentia oriunde ar merge. Hipnotizeaza prin incredere in sine si determinare. Iata ce spun astrele si despre restul zodiilor! Horoscop 20 decembrie 2022 Berbec Berbecii se tem ca un secret .

Black Friday. Produsele pentru incalzirea locuintei si eficienta energetica, pe lista preferintelor

Produsele pentru incalzirea locuintei si accesoriile din aceasta categorie, obiectele sanitare si cele destinate eficientei energetice vor fi ,,vedetele Black Friday 2022.

ANALIZA MATHAUS: Produsele pentru incalzirea locuintei au tendinta de a tripla vanzarile de Black Friday

Produsele pentru incalzirea locuintei si accesoriile din aceasta categorie, obiectele sanitare si cele destinate eficientei energetice vor fi vedetele Black Friday 2022, potrivit estimarilor retailerului de bricolaj si materiale de constructii.

Mathaus: Produsele de incalzire a locuintei vor fi la mare cautare de Black Friday

Produsele pentru incalzirea locuintei si accesoriile din aceasta categorie, obiectele sanitare si cele destinate eficientei energetice vor fi vedetele Black Friday 2022, potrivit estimarilor retailerului de bricolaj si materiale de constructii.

Vedetele incep sa paraseasca Twitter: cum a reusit Elon Musk sa-i enerveze

Elon Musk a achizitionat recent Twitter, iar vedetele sunt nemultumite, intrucat acesta vrea sa faca multe schimbari. Printre aceste schimbari se numara si o taxa pe care ar impune-o.

Vedetele care vor lipsi de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022. NGolo Kante se afla pe lista accidentatilor

Campionatul Mondial de Fotbal 2022 va incepe pe 20 noiembrie si lista jucatorilor importanti care vor lipsi de la turneul final, din cauza unor probleme medicale serioase. este deja destul de lunga. Exista si multi jucatori care sunt accidentati, dar care au sanse de recuperare in aceste patru saptamani. Lista vedetelor care vor lipsi de .

Fabricat in Vrancea, targ de vinuri si produse traditionale vrancene la Festivalul Bachus

Cele mai bune vinuri si produse autentice din Vrancea sunt vedetele targului Fabricat in Vrancea, organizat de Consiliul Judetean Vrancea, la Crangul Petresti, in cadrul Festivalului Viei si Vinului Bachus 2022.

ANAF pune tunurile pe vedetele care fac valuri pe internet si incepe cu OnlyFans

In ultimele luni, tot mai multe vedete autohtone au inceput sa faca valuri online cu continut pentru adulti publicat prin intermediul OnlyFans, o retea de socializare care implica plata unui abonament lunar. Acum, au intrat in vizorul amenzi si au aparut si deciziile de impunere. Foarte multi romani sunt de parere ca banii castigati pe .

Concurentii surpriza care intra la Sunt celebru, scoate-ma de aici. Pro TV a adus inca doua vedete

Concurenti noi la Sunt celebru, scoate-ma de aici! 2022. Dupa patru saptamani de lupta cu senzatia de foame, cu tot felul de frici si cu traiul in circumstante deloc confortabile, vedetele din Republica Dominicana sunt puse in fata unei rasturnari de situatie. Reprezentantii PRO TV au trimis in jungla dominicana alte doua vedete din lumea showbizului .

Concurentii Sunt celebru, scoate-ma de aici! care au mers impreuna in padure. E totul clar acum ce relatie au

Doi concurenti de la show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici! 2022 i-au luat prin surprindere atat pe telespectatori, cat si pe colegii inscrisi in competitie. Vedetele au fost observate plimbandu-se impreuna, in miez de noapte, prin padurea dominicana. Nimeni nu se astepta la asa ceva. Ce relatie au Bia Khalifa si Radu Vladut, de fapt.

Cum ne amagesc Sarah Jessica Parker si Sara Ramirez pe Instagram: sezonul al doilea din And Just Like That, in productie

Sarah Jessica Parker si Sara Ramirez dau semnale ca al doilea sezon din And Just Like That. a intrat deja in productie. Vedetele serialului HBO Max au impartasit cateva fotografii.

Lidia Buble, in lacrimi la Sunt celebru, scoate-ma de aici. Ireal ce a trebuit sa manance

PRO TV a inceput sa difuzeze show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici! 2022. Primele episoade arata deja o parte dintre provocarile cu care au trebuit sa se confrunte concurentii in jungla dominicana. La prima proba, vedetele din tara noastra au trebuit sa manance tot ceea ce le era servit in farfurii. Bineinteles, mancarurile nu au .

Festivalul de Film de la Venetia 2022. Cele mai frumoase machiaje si coafuri.

Nu doar din punct de vedere vestimentar sunt analizate vedetele prezente pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Venetia 2022. Stilistii sunt atenti si la machiajele si coafurile afisate pe red carpet. Iata cine au fost cele mai apreciate in acest sens.

Cele mai interesante machiaje de la MTV Video Music Awards 2022

Dincolo de aparitiile vestimentare, vedetele au fost analizate de stilisti si in ceea ce priveste machiajele purtate la MTV Video Music Awards 2022. Iata cine au fost cei mai apreciati in acest sens.

Red carpet la MTV Video Awards 2022. Cum s-au imbracat vedetele

De la Taylor Swift, Lil Nas X ori Lizzo si pana la Avril Lavigne, Bebe Rexha sau Red Hot Chillip Peppers, iata ce tinute au afisat vedetele pe red carpet la MTV Video Music Awards 2022! .

Cati bani costa rochia Andreei Esca de la Untold 2022. Foarte putini si-o permit

Andreea Esca a facut senzatie la festivalul UNTOLD 2022. Printre vedetele care s-au urcat pe scena pentru a intretine atmosfera s-a numarat si celebra prezentatoare de stiri de la PRO TV, care a marturisit public ca a avut parte de un timp nemaipomenit la Cluj-Napoca. Vedeta a impartasit cu fanii sai si fotografii de la .

Vacante de vedeta. Unde au ales celebritatile sa mearga in vara lui 2022!

Este vara, acea perioada din an in care ne bucuram mai mult ca oricand de vacante. Bineinteles, nici vedetele nu fac exceptie si au ales in acest sens destinatii cat mai frumoase cu locatii de lux. Iata unde isi petrec vacanta in vara lui 2022! .

Vedetele care strica planeta, iremediabil: cine abuzeaza de avioanele private, de la Taylor Swift la Jay-Z si Oprah

Un cont de Twitter a publicat o lista cu vedetele care polueaza prin utilizarea avioanelor private, avionul lui Taylor Swift fiind in fruntea listei. S-au folosit date de pe un cont de Twitter.

Doar asta nu faceai pe YouTube, dar s-a rezolvat: cat de usor vei cheltui bani, in timp ce-ti urmaresti vloggerii favoriti

In cazul in care nu aveai suficient de multe mecanisme la indemana prin care sa-ti cheltui banii, YouTube vine cu o actualizare in acest sens si iti va face viata mai usoara daca vrei sa-ti sustii financiar vedetele preferate din online, vloggerii, influencerii. Cea mai noua actualizare servita de YouTube este menita sa te incurajeze .

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )