Libnet.ro
UNICEF

00:07

2024 Pensiilor

Libnet Ro
Cate tipuri de pensii exista in Romania, dupa noua lege a pensiilor. Unde te incadrezi, ce trebuie sa stie pensionarii

Cate tipuri de pensii exista in Romania, dupa noua lege a pensiilor. Unde te incadrezi, ce trebuie sa stie pensionarii

Alocatiile nu vor fi platite inainte de Paste

Pentru luna mai, alocatiile vor fi virate pe 8 mai si nu inainte asa cum se intampla cu plata pensiilor, potrivit unei comunicari facute de ministerul muncii. in ceea ce priveste cuantumurile alocatiilor pentru copii in 2024, acestea au ramas neschimbate, fiind ajustate doar in functie de inflatie. Copiii cu varsta de pana la 2 .

Marcel Ciolacu pune capat speculatiilor: Banii pentru recalcularea pensiilor sunt prinsi in buget

Premierul Marcel Ciolacu da asigurari ca Executivul are bani pentru majorarea pensiilor din septembrie, in ciuda informatiilor aparute in ultima perioada referitor la riscul de a nu se face aceasta marire a veniturilor pe baza noii legi a pensiilor. in bugetul pentru anul 2024 au fost alocati bani inclusiv pentru majorarea pensiilor prevazuta pentru luna septembrie.

Cu cat se majoreaza pensiile romanilor, formula exacta de calcul. Detaliul din legea pensiilor lamurit de seful Casei de Pensii

Marcel Ciolacu confirma fondurile pentru recalcularea pensiilor: Perspectiva majorarilor in septembrie

Premierul Marcel Ciolacu da asigurari ca Executivul are fonduri pentru majorarea pensiilor din septembrie, in ciuda speculatiilor recente privind riscul unei intarzieri a acestei cresteri in conformitate cu noua lege a pensiilor. in bugetul pentru anul 2024, au fost alocate sume inclusiv pentru majorarea pensiilor planificate pentru luna septembrie. Datele din primul trimestru arata clar: .

Ciolacu pune capat speculatiilor: Banii pentru recalcularea pensiilor sunt prinsi in buget!

Premierul Marcel Ciolacu da asigurari ca Executivul are bani pentru majorarea pensiilor din septembrie, in ciuda informatiilor aparute in ultima perioada referitor la riscul de a nu se face aceasta marire a veniturilor pe baza noii legi a pensiilor. in bugetul pentru anul 2024 au fost alocati bani inclusiv pentru majorarea pensiilor prevazuta pentru luna septembrie.

Romanii care pot iesi la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor. Simona Bucura Oprescu: Reducerea varstei este de 10 sau de 20 de ani!

Simona Bucura-Oprescu a explicat care sunt romanii care vor putea iesi mai devreme la pensie, potrivit noii legi a pensiilor care intra in vigoare de la 1 septembrie 2024.

Posta Romana, anunt de ultima ora despre distribuirea pensiilor in luna Mai. Ce trebuie sa stie romanii care isi asteapta banii inainte de Paste

Seful Postei Romane, Valentin Stefan, reactioneaza dupa ce multi pensionari au sustinut ca au informatii de la postasi ca nu isi vor primi pensiile inainte de Paste.

Stoica (USR): Ministra Muncii a recunoscut ca lipsesc 10 miliarde pentru majorarea pensiilor, iar ministrul Finantelor a recunoscut ca nu vor creste taxele in 2024, ca e an electoral, dar in 2025 prapadul vine peste noi (VIDEO)

Deputata USR Diana Stoica a declarat luni, pentru B1 TV, ca nu exista bani suficienti pentru majorarea de pensii din septembrie, cum insasi Simona Bucura Oprescu, ministra PSD a Muncii, a recunoscut. Stoica a mai sustinut ca nu vor creste taxele anul acesta, ca e an electoral, dar vor fi majorate in 2025, cum chiar Marcel Bolos, ministrul Finantelor sustinut de PNL, a recunoscut.

Capcana de la plata pensiilor in avans de care multi romani nu-si dau seama. Cum eviti un potential dezastru in iunie

Numarul pensiilor speciale, in crestere in luna aprilie

Numarul beneficiarilor de pensii de serviciu a fost, in aprilie 2024, de 11. 471 persoane, in crestere cu 184 de persoane comparativ cu luna anterioara, cei mai multi 5. 621) fiind beneficiari ai Legii 3032022 privind statutul procurorilor si judecatorilor, conform datelor centralizate de Casa Nationala de Pensii Publice CNPP). in cazul beneficiarilor Legii 3032002 s-a inregistrat .

Posta Romana a inceput distribuirea pensiilor in avans

Posta Romana a anuntat ca a inceput sambata distributiei pensiilor pentru luna mai 2024. Decizia de a livra mai devreme pensiile a fost luata tinand cont de apropierea Sarbatorilor de Paste. Pentru aceasta operatiune, Posta Romana a primit o suma totala de 1. 165 mii lei din bugetul asigurarilor sociale de stat si 339. 359 mii lei din bugetul de stat, destinata distributiei prin mandat postal. Aditional, bancile comerciale au primit 6. 977 mii lei din bugetul asigurarilor sociale de stat si 683. 898 mii lei din bugetul de stat pentru acelasi scop.

Cati ani au lucrat romanii care iau pensie mare la recalculare. Salariul conteaza si el. Exemple de calcul

Majorarea pensiilor de la 1 ianuarie 2024 nu a avut un impact foarte mare asupra veniturilor seniorilor. Toti asteapta recalcularea din septembrie, atunci cand pensiilor vor creste considerabil, insa doar in unele cazuri. Formula de calcul a pensiilor din noua lege Pensiile vor creste de la 1 septembrie pentru circa 3 milioane de seniori, dar .

Cum se calculeaza pensiile in 2024, dupa noua formula. Exemplu de calcul pentru pensionarii romanii din legea pensiilor 2024

Cum se majoreaza pensiile pentru 5 milioane de pensionari romani in 2024 si 2025. Ce spune legea pensiilor despre indexare

Plata pensiilor inaintea Pastelui, o mutare de forta a PSD

Guvernul condus de Marcel Ciolacu vine in sprijinul pensionarilor. Printr-o Hotarare de Guvern adoptata joi, Executivul a decis ca pensiile aferente lunii mai 2024 sa se plateasca inaintea Sarbatorilor Pascale. Este vorba despre aproape cinci milioane de pensionari, iar jumatate dintre acestia ar fi trebuit sa primeasca banii pe card, dupa Sarbatori, abia pe 12 mai.

Pensionarii primesc pensia pe luna mai in avans, inainte de Paste

Executivul a aprobat cele doua acte normative care asigura plata in avans a pensiilor si a altor drepturi prevazute de legi speciale, aferente lunii mai 2024, informeaza Ministerul Muncii printr-un comunicat, citat de Agerpres.

Pensiile aferente lunii mai se vor plati inainte de Paste. Peste 9,3 miliarde de lei vor fi virate in avans catre Posta si banci Data la care vor intra pensiile

Guvernul a aprobat joi alocarea unor fonduri de aproximativ 9,33 miliarde lei pentru plata in avans, respectiv la inceputul lunii mai, a pensiilor si a altor drepturi prevazute de legi speciale, aferente lunii aprilie 2024.

Pensiile aferente lunii mai se platesc inainte de Paste

Guvernul a aprobat in sedinta de joi doua acte normative care asigura plata in avans a pensiilor si a altor drepturi prevazute de legi speciale, aferente lunii mai 2024.

Detaliul despre recalcularea pensiilor care s-a aflat abia acum. Cum ar trebui sa se pregateasca pensionarii romani

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )