Libnet.ro
UNICEF

00:07

2024 Revelion

Libnet Ro
Decizie privind Festivalul Luminilor din Timisoara. Mega evenimentul programat de Revelion a fost anulat pe nedrept

Decizie privind Festivalul Luminilor din Timisoara. Mega evenimentul programat de Revelion a fost anulat pe nedrept

In noaptea de Revelion 20222023, CJ Timis a organizat Festivalul Luminilor, un spectacol grandios menit sa marcheze intrarea in anul in care Timisoara a devenit Capitala Europeana a Culturii. Evenimentul ar fi trebuit sa se repete la trecerea in 2024, dar a fost anulat cu trei zile inainte.

Rezolutii financiare: 4 sfaturi simple prin care iti pui banii la munca in 2024

Pe 17 ianuarie, cand este marcata Ziua Renuntarii la Rezolutiile de Anul Nou, obiectivele stabilite la petrecerea de Revelion sunt taiate de pe lista pentru ca devin nerealiste. Avand in vedere influenta acestei zile fatidice pentru obiectivele setate.

Gigel Frone a petrecut singur Revelionul, intr-o camera de hotel. Toti l-au uitat: Nu m-a chemat nimeni sa cant! EXCLUSIV

Solistul Gigel Frone sau mexicanul de la Romanii au talent PRO TV), cum i se mai spune, a sperat pana in ultima clipa ca va fi solicitat sa cante, de Revelion 2024, pentru a face rost de ceva bani. Nimeni nu i-a oferit insa vreun contract. Artistul ne-a povestit, in exclusivitate pentru Playtech Stiri, despre .

Acces la internet doar cu buletinul si numele real. Masura controversata care ar putea fi aplicata in Romania, anuntul oficial si argumentele

Anonimitatea pe internet sta la baza celor mai bune lucrurile legate de tot ceea ce inseamna spatiul online si retelele de socializare. in acelasi timp, este responsabila si de tot raul din lume. in acest context, accesul la internet cu buletinul pare mai aproape decat ai crede. O propunere legislativa comunicata in discursul de Revelion .

Romanii se intorc acasa dupa vacanta de Revelion. Cum sa eviti cosmarul de pe DN 1 Brasov-Ploiesti-Bucuresti

Mii de romani au petrecut de Revelion in statiunile montane de pe Valea Prahovei, iar cei mai multi se vor intoarce acasa, pentru ca miercuri, 3 ianuarie 2024, isi vor relua activitatea la locul de munca. insa, ca in fiecare an, DN 1 se poate dovedi un cosmar pentru soferi.

Barbat din judetul Mures, retinut dupa ce si-a impuscat vecinul de Anul Nou

Un barbat de 57 de ani din comuna Eremitu a fost retinut de politisti in noaptea de Revelion, dupa ce, in jurul orei 1,00, pe fondul unui conflict spontan, ar fi tras cu o arma neletala de tir sportiv asupra vecinului sau, ranindu-l usor la un picior. La data de 1 ianuarie 2024, in jurul .

Haos in spitale si la Politie la inceput de 2024 |Peste 500 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Inca un inceput de an cu haos in spitale. in seara de Revelion peste 500 de persoane au avut nevoie de ambulanta, in cele mai multe cazuri din cauza mancarii sau a bauturii in exces.

Barbat impuscat de vecinul sau in primele ore din anul 2024, la Targu Mures

Doi vecini au inceput cu scandal anul 2024, dupa ce unul din ei a recurs la un gest extrem.

Dana Roba vrea sa scape de apartamentul groazei, suma ceruta: il vand mobilat. Cat a castigat din machiaj, de Revelion EXCLUSIV

Dana Roba, fosta vedeta tv, in prezent make-up artist, are in plan, in 2024, sa faca mari schimbari pe plan personal, dupa un an cumplit in care a fost in pragul mortii. Ne-a dezvaluit, in interviul exclusiv pentru Playtech Stiri, ca intentioneaza sa vanda apartamentul groazei, in care sotul ei a batut-o cu bestialitate. Iata .

Inna si-a impresionat fanii cu rochia purtata de Revelion. Au complimentat-o pentru alegere, artista a stralucit. Foto

A sarbatorit Revelionul 2023-2024 intr-un stil cu totul deosebit. Cel putin, din ce a afisat pe platformele sociale. Inna a avut parte de un final al sarbatorilor de iarna cu totul intim. Cum s-a pozat cantareata de Anul Nou si ce tinuta a ales sa poarte in noaptea de trecere dintre ani. Foto Cum a .

Remedii naturale pentru mahmureala. Cum ne revenim dupa noaptea de Revelion

Petrecerea de Revelion poate avea urmari neplacute pentru cei care au baut un pahar in plus. Multi se trezesc cu stari de greata, dureri de cap sau ameteala. Specilistii vin insa cu o serie de recomandari pentru a scapa de mahmureala.

Tinuta purtata de Dana Budeanu de Revelion a facut furori. Vedeta a sarbatorit Anul Nou intr-un mod special

Dana Budeanu a sarbatorit Revelionul 2023-2024 intr-un stil aparte. Nu a uitat nici de fanii sai, carora le-a urat un nou an fericit, prin intermediul unei postari pe platformele sociale. Creatoarea de moda a imortalizat cateva momente de la finele lui 2023, dezvaluindu-si tinuta purtata de Anul Nou. Foto Ce tinuta a purtat Dana Budeanu .

Ce s-a intamplat cand Carmen Iohannis a dorit sa ureze romanilor La multi ani!. Cuvintele la care prima doamna nu se astepta

Inainte de noaptea de Revelion, Carmen Iohannis a avut grija, ca in fiecare an, sa transmita romanilor urari de bine pentru 2024. Doar ca mesajul sotiei presedintelui Klaus Iohannis nu a fost bine primit de toata lumea. Ce s-a intamplat pe platformele sociale, in ultima zi din 2023. Ce urare a facut Carmen Iohannis inainte .

Traditii si superstitii de Revelion si de Anul Nou. Ce sa nu faci in prima zi din 2024

La miezul noptii, indragostitii de saruta sub vasc, pentru noroc in anul urmator si pentru o relatie fericita si de lunga durata.

Program STB si Metrorex de Revelion. Cum vor circula tramvaiele, autobuzele si metroul in Bucuresti

Programul STB si Metrorex de Revelion. La ce ore vor circula tramvaiele, autobuzele si metroul in noaptea de Revelion.

Superstitiile ciudate ale vedetelor, de Revelion 2024. Lora: Lenjerie rosie!. De ce sparge Roxana Ciuhulescu paharele, de fapt? EXCLUSIV

Lora, Roxana Ciuhulescu, Marina Almasan, Oana Turcu si Nasrin Ameri ne-au dezvaluit, in exclusivitate pentru Playtech Stiri, ce superstitii respecta, cu strictete, an de an, de Revelion. Ce au insa cele cinci vedete in comun? Toate sustin, la unison, ca vor purta, azi, 31 decembrie 2023, la petrecerea de la miezul noptii, un articol vestimentar .

Elena Mateescu a anuntat cum va fi vremea in noaptea de Revelion si in prima zi a anului 2024

Elena Mateescu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, a anuntat cum va fi vremea in noaptea de Revelion dar si in prima zi a anului 2024.

Mesaje de Revelion 2024. Cele mai frumoase urari, SMS-uri si felicitari de Anul Nou

De Anul Nou, bucura-i pe cei dragi cu urari de bine. Iata cele mai frumoase mesaje cu care sa-ti impresionezi familia si prietenii de Revelion 2024.

Ce bautura este recomandata pentru dimineata de 1 ianuarie 2024, dupa petrecerea de Revelion Se mai numeste Supa de cocktail

Restaurantul american Hi-Lo Diner se confrunta, in fiecare an, pe 1 ianuarie, cu cea mai aglomerata zi. Patronii, care se afla in stare de efervescenta din noaptea precedenta, se aduna in barul respectiv pentru a comanda meniul cu preparate clasice americane. De cele mai multe ori, Bloody Mary, un cocktail vascos, plin de legume si vodca, se serveste drept refugiu pentru cei care au petrecut mult prea mult cu o seara inainte.

Slujba speciala de Anul Nou in bisericile din Romania. Credinciosii merg in seara de Revelion sa ia binecuvantare pentru 2024 VIDEO

Oamenii credinciosi prefera sa intampine Anul Nou intr-un lacas de cult, unde preotii inalta rugi de multumire, speranta si binecuvantare. Randuiala a fost stabilita de Sfantul Sinod in anul 2011 si se savarseste la fel in toate bisericile.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3013 seconds )